Sådan får du et overblik over dit abonnement

Oliver Storm Pallesen

16. februar 2014

Hos Billy har du mulighed for at vælge mellem to forskellige måder at betale for dit abonnement på - Enten kan du betale pr. måned, hvor du giver 235,-, eller du kan betale pr. år, hvor du betaler 2.340,-.

Find abonnement

For at se, hvad du har valgt, gør du følgende:

• Vælg Indstillinger
  • Klik på Abonnement
Abonnement i Billy

Her kan du se, hvornår du skal forlænge igen. Du kan se, hvilke fakturaer du har modtaget, og hvilke kortoplysninger du har givet os.

Hvis du ønsker at betale pr. år i stedet for pr. måned (og omvendt), så kontakt os pr. mail på billy@billy.dk, så ændrer vi det for dig.