Integration med CleanManager

Læsetid:2 minutter

Med en integration mellem CleanManager og Billy kan du holde kundedata opdateret med automatisk synkronisering.

CleanManager er et online software til rengøringsbranchen, som hjælper til øget indtjening gennem effektiv planlægning og automatiserede arbejdsgange. I CleanManager har du overblik over alle dine kunder, og kan oprette, redigere og kopiere serviceaftaler som danner grundlag for din fakturering. Du kan tilpasse hver enkelt serviceaftale, så hver faktura bliver tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

Oprettelse af API-nøgle hos Billy

Først skal vi have oprettet en API-nøgle i Billy. Dette kan gøres ved at følge videoen nedenfor, eller følge vores guide til hvordan du opretter en API-nøgle i Billy.

Opsætning af integrationen til CleanManager

• Gå til CleanManagers hjemmeside som administrator
  • Vælg Indstillinger
  • Vælg Integrationer

• Under integrationsindstillinger skal du vælge Billy som system

• Indsæt API-nøglen fra Billy og tryk Gem

Din CleanManager integration er nu sat op, og du vil kunne se et flueben ud fra Billy integrationen.

Du kan fortsætte til opsætning af kundesynkronisering med Billy gennem CleanManagers guide.

Hvad tilbyder CleanManager?

CleanManager er som nævnt en online software til rengøringsbranchen. CleanManager tilbyder grundmodulet samt forskellige tilkøbsmuligheder indenfor blandt andet fakturering, lønkørsel, tidsregistrering gennem appen, tilbud samt kvalitetsrapporter.

I grundmodulet får du blandt andet intelligent planlægning ved hjælp af en kalender, rengøringsplaner, timeoverblik, påmindelser, nøgler og koder samt lagerstyring. Alt dette hjælper dig med at holde styr for forretningen og letter det administrative arbejde.

Du sparer tid og ressourcer med CleanManager på opgaver såsom omplanlægning ved sygdom og print af vagtplaner pr. uge. CleanManager gør det nemt og enkelt at flytte opgaver fra en medarbejder til afløseren. Samtidig kan man gennem CleanManager se sine vagtplaner online som nemt giver medarbejderen overblik over deres vagter.