Sådan fungerer din 'Kontospecifikation'

Læsetid:1 minut

Din revisor kan have behov for en kontospecifikation for en bestemt konti. I Billy har du to muligheder for at udskrive denne kontospecifikation. Du har også mulighed for at vælge hvilket fil format den skal udskrives i.

Kontospecifikation for en specifik konto

• Vælg Regnskab.
  • Vælg Rapporter.
  • Klik på en specifik konto (i dette tilfælde Salg).
  • Klik på Eksporter og vælg et format ( PDF, HTML, CSV eller EXCEL).
  • Filen vil nu automatisk blive hentet ned på din computer.

Kontospecifikation for samtlige konti

• Vælg Rapporter.
  • Vælg Eksport.
  • Vælg den liste der hedder Kontospecifikation.
  • Vælg en periode og klik på Eksporter. I eksemplet har vi valgt Al Tid.
  • Filen vil nu automatisk blive hentet ned på din computer..

Klik her for at læse en hjælpe artikel omkring bankafstemning.