Sådan fungerer din 'Kontospecifikation'

Oliver Storm Pallesen

25. marts 2014

Din revisor kan have behov for en kontospecifikation for en bestemt konti. I Billy har du to muligheder for at udskrive denne kontospecifikation. Du har også mulighed for at vælge hvilket fil format den skal udskrives i.

Kontospecifikation for en specifik konto

• Vælg Regnskab
  • Vælg Kontoplan
Lav en kontospecifikation i Billy
  • Klik på en specifik konto (i dette tilfælde Salg)
Lav en kontospecifikation i Billy
  • Klik på Eksporter og vælg et format ( PDF, HTML, CSV eller EXCEL)
  • Filen vil nu automatisk blive hentet ned på din computer.
Lav en kontospecifikation i Billy

Kontospecifikation for samtlige konti

• Vælg Regnskab
  • Klik på Udtræk
Lav en kontospecifikation i Billy
  • Vælg den liste der hedder Kontospecifikation
  • Vælg en periode og klik på Eksporter. I eksemplet har vi valgt Al Tid
  • Filen vil nu automatisk blive hentet ned på din computer.
Lav en kontospecifikation i Billy

Klik her for at læse en hjælpe artikel omkring bankafstemning.