Sådan oprettes en kreditnota i Billy Regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Trine Bentkjaer

1. februar 2014

Hvis der er opstået en fejl eller en handel skal annulleres, skal du oprette en kreditnota, som modregner dele eller hele beløbet af den faktura du har sendt.

• Der findes 2 metoder til at oprette en kreditnota.

Metode 1

• Klik på Fakturaer i menuen til venstre.
Kreditnota for en faktura
  • Klik på Mere øverst i højre hjørne.
  • Vælg Opret kreditnota.
Kreditnota for en faktura
  • Derefter skal du udfylde kreditnotaen med de relevante informationer og trykke godkend.
Kreditnota for en faktura

Sådan kan du kan også oprette en kreditnota:

Metode 2:

• Klik på Fakturaer
Kreditnota for en faktura
  • Klik på den faktura du ønsker at kreditere
Kreditnota for en faktura
  • Vælg Mere øverst i højre hjørne
  • Tryk på Opret kreditnota
Kreditnota for en faktura
  • Her vælger du så om du vil kreditere hele fakturaen, eller kun en del af den.
  • Når du har valgt den del- eller hele fakturaen, du vil kreditere skal du klikke på Godkend
Kreditnota for en faktura
  • Når du har trykket på Godkend kommer der en oversigt over den kreditnota du har oprettet.
Kreditnota for en faktura
  • Har du fået en kreditnota fra en leverandør for en defekt vare eller lignende, kan du se hvordan du opretter en kreditnota for en regning her:

Klik her for at se, hvordan du opretter en kreditnota for en regning.