Eksportering af kunde- og leverandørkontokortet

Læsetid:1 minut

I Billy har du et godt overblik over kunder og leverandøre. Funktionen af eksport af kunde- og leverandørkontokort gør det muligt at få et overblik over hvilke fakturaer, regninger, kreditnotaer, ind- og udbetalinger du har haft for dine forskellige kunder og leverandører for en bestemt periode.

Derved kan du også bruge funktionen til at få afstemt om alle udeståender med en kunde eller leverandør er afklaret.

Du kan både trække data ud for en enkel kunde/leverandør eller trække data ud for alle på en gang.

For at trække ud for alle på en gang, skal du gøre følgende:

• Vælg Regnskab
  • Vælg Eksport
  • Download Kunde- eller leverandørkontokortet

For at trække ud for en enkel kunde eller leverandør, skal du gøre følgende:

• Vælg Kontakter
  • Vælg en bestemt kunde eller leverandør
  • Klik Mere
  • Vælg Eksporter
  • Vælg enten Eksportér kundekontokort eller Eksportér leverandørkontokort