Opret valutakonto

Dato:23. november 2021
Læsetid:1 minut

Har du en bankkonto i en anden valuta end DKK, eksempelvis euro, kan du let oprette en Euro konto i Billy.

Bankkonto i anden valuta

• Tryk på Indstillinger (tandhjulet).
  • Vælg Virksomhed øverst. Der er både Bruger og Virksomhed.
  • Vælg Regnskab.
  • Vælg Rediger kontoplan nede i højre hjørne.
  • Tryk på Opret konto i øverste hjørne.
  • Kontogruppe skal være 5700 - Bank- og kontantbeholdninger.
  • Sæt flueben ved Bankkonto.

Indtast nu basis informationerne

• Start med at indtaste navnet på den nye bankkonto, helst et relevant navn så som Euro konto.
  • Derefter vælg kontogruppen Bank- og kontantbeholdninger
  • Vælg Valuta, som gør at bankkontoen bliver i en anden valuta.
  • Når alle oplysninger er angivet, færdiggør ved at vælge Gem konto.

Klik her hvordan du opretter en almindelig konto eller gå tilbage til Hjælpecenter.