Supportartikler>Kom godt i gang>Sådan oprettes en konto i 'Kontoplanen'

Sådan oprettes en konto i 'Kontoplanen'

Forfatter:Mikkel Støtt
Dato:15. november 2021
Læsetid:1 minutter

Når du opretter dig i Billy er der allerede en standardkontoplan, men der er også mulighed for nemt at oprette sine egne konti. Husk på at Bogføringshelten kan kun hjælpe dig med at bogføre på vores standard kontoplan. For at bogføre på dine konti, skal du selv holde styr på momsregler mv.

• Tryk på Indstillinger (tandhjulet).
  • Vælg Virksomhed øverst. Der er både Bruger og Virksomhed.
  • Vælg Regnskab.
  • Vælg Rediger kontoplan nede i højre hjørne.
  • Klik Opret konto i øverste højre hjørne
  • Vælg den rigtige kontogruppe, udfyld kontonummer, indtast kontonavn og skriv evt. en beskrivelse og momssats.
  • Det er muligt at tillade betalinger for en konto, men bør kun afkrydses ved oprettelse af bankkonti eller mellemregningskonti.
  • Når alle oplysninger er angivet, klik Gem konto.