Oprette valutakonto

Oliver Storm Pallesen

14. juli 2015

Har du en bankkonto i en anden valuta end DKK, eksempelvis euro, kan du let oprette en euro konto i Billy.

Bankkonto i anden valuta

• Vælg Regnskab i venstremenuen
  • Klik derefter Kontoplan
  • Vælg Opret konto i øverste højre hjørne
  • Vælg Opret bankkonto
Bankkonto i anden valuta

Indtast nu basis informationerne

• Start med at indtaste navnet på den nye bankkonto, helst et relevant navn så som Euro konto.
  • Du kan komme med en evt. beskrivelse af kontoen, fx Konto i euro.
  • Derefter vælg kontogruppen Bank og kontantbeholdninger
  • Vælg Valuta, som gør at bankkontoen bliver i en anden valuta.
  • Når alle oplysninger er angivet, færdiggør ved at vælge gem konto.
Sådan opretter du en bankkonto

Klik her hvordan du opretter en almindelig konto eller gå tilbage til Hjælpecenter.