Sådan opretter du en kontakt i Billy

Dato:12. april 2022
Læsetid:2 minutter

Du kan hurtigt oprette alle dine kontakter i Billy og få et godt overblik over betalte og ubetalte fakturaer eller regninger for hver af dine kunder og leverandører. Kontakterne i Billy fungerer som et kundekartotek, så du altid har alle dine kunders og leverandørers informationer lige ved hånden.

For at oprette en kontakt går du:

• Vælg Kontakter.
  • Vælg Opret kontakt.

Her er der fire ting, som er vigtige, når du opretter kontakten.

1. Det rigtige navn, så man kan se hvilken kontakt du handler med.
  2. Vælg om kontakten er en virksomhed eller privatperson, da det kan have indflydelse på momsen.
  3. Vælg det rigtige land kontakten er fra.
  4. Vælg den rigtige type kontakt. Er kontakten både kunde og leverandør så sæt flueben ved begge. Er det kun en af delene, så sæt kun flueben ved den rigtige.

Resten af informationerne er op til selv dig om du vil udfylde.

Sådan ser du et overblik over en kontakts fakturaer og regninger

Hvis du ønsker at finde et overblik over fakturaer eller regninger for en kunde eller leverandør, skal du gøre følgende:

• Tryk på Kontakter
  • Vælg den pågældende kunde eller leverandør. Du kan sortere i toppen om du ønsker at se alle kontakter, kunder eller leverandører
  • Når du har valgt kunden eller leverandøren vil du kunne se et overblik over diverse fakturaer og regninger
  • Hvis en kontakt står som både kunde og leverandør, kan du skifte mellem hvilken funktion der skal vises ved at klikke på Vis som kunde eller Vis som leverandør

Derefter vil du få vist kontaktens udstedte faktura med et overblik over, hvilke der er betalte og udbetalte, eller regninger som du har modtaget fra kontakten.