Overdrag regnskab til anden bruger

Forfatter:Mathias Anker Droob
Dato:10. maj 2023
Læsetid:2 minutter

Du kan nemt overdrage ejerskabet af dit regnskab fra din egen bruger til en anden.

Det kan eksempelvis være aktuelt, hvis du har to virksomheder tilknyttet to forskellige brugere, og du gerne vil samle regnskaberne under én bruger. Eller hvis du har solgt din virksomhed, og køberen gerne vil have overdraget regnskabet til sin egen bruger i Billy.

Du overdrager dit regnskab til en anden bruger via tre steps.

Invitér ny ejer til regnskab

Det første du skal gøre er at invitere den nye ejer til dit regnskab.

Du sender en invitation til dit regnskab ved at:

• Tryk på Indstillinger (tandhjulet).
  • Vælg fanen Brugere
  • Vælg Invitér bruger
  • Indtaste mailen på den nye ejer af regnskabet.
  • Vælg rolle Admin
  • Trykke Send invitation.

Hvis den nye ejer har en eksisterende Billy-bruger, som regnskabet skal overdrages til, så skal du være opmærksom på, at du sender invitationen til den mail, som han har tilknyttet sin Billy-bruger.

Opret ny bruger eller log ind

Herefter modtager den nye ejer en mail med en invitation til dit regnskab.

• Har man i forvejen en bruger i Billy, skal man blot indtaste sin adgangskode og Acceptér invitation.
  • Har man ikke, skal man i stedet oprette en Billy-bruger ved at indtaste e-mail, adgangskode samt navn og klikke "Opret bruger".

Overdrag regnskab

Når du har inviteret virksomhedens nye ejer til dit regnskab, skal du overdrage selve regnskabet.

Det gør du ved at:

• Tryk på Indstillinger (tandhjulet).
  • Vælg fanen Brugere.
  • Vælg Overdrag ejerskab.
  • Vælg den bruger, som skal overtage regnskabet.
  • Klikke Overdrag ejerskab.

Ejerskabet af regnskabet er nu overdraget til den nye bruger