Overdrag regnskab til anden bruger

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Oliver Storm Pallesen

14. februar 2017

Du kan nemt overdrage ejerskabet af dit regnskab fra din egen bruger til en anden.

Det kan eksempelvis være aktuelt, hvis du har to virksomheder tilknyttet to forskellige brugere, og du gerne vil samle regnskaberne under én bruger. Eller hvis du har solgt din virksomhed, og køberen gerne vil have overdraget regnskabet til sin egen bruger i Billy.

Du overdrejer dit regnskab til en anden bruger via tre steps.

Invitér ny ejer til regnskab

Det første du skal gøre er at invitere den nye ejer til dit regnskab.

Du sender en intivation til dit regnskab ved at:

  • Vælge Indstillinger
  • Klikke på Brugere
  • Indtaste mailen på den nye ejer af regnskabet
  • Trykke Send invitation

Hvis den nye ejer har en eksisterende Billy-bruger, som regnskabet skal overdrages til, så skal du være opmærksom på, at du sender invitationen til den mail, som han har tilknyttet sin Billy-bruger.

Slå scanningsmotoren til

Opret ny bruger eller log ind

Herefter modtager den nye ejer en mail med en invitation til dit regnskab.

Når han klikker på linket i mail, kommer han til nedenstående side.

Har han i forvejen en bruger i Billy, skal han trykke på "Jeg har allerede en bruger" og efterfølgende logge ind. Har han ikke, skal han i stedet oprette en Billy-bruger ved at indtaste e-mail, adgangskode samt navn og klikke "Opret bruger".

Slå scanningsmotoren til

Overdrag regnskab

Når du har inviteret din ny ejer til dit regnskab, skal du overdrage selve regnskabet.

Det gør du ved at:

  • Vælge Indstillinger
  • Vælge Brugere
  • Vælge Mere og derefter Overdrag regnskab
  • Vælge den bruger, som skal overtage regnskabet
  • Klikke Overdrag ejerskab
Slå scanningsmotoren til

Ejerskabet af regnskabet er nu overdraget til den nye bruger.