Redigér emnefelt på fakturaer

Tasnim Hoji2022-02-09
Tilbage til Fakturering

Du kan ændre emnefeltet i de mails, som du sender dine fakturaer ud med.

Du kan enten vælge at ændre emnefeltet for en enkelt faktura eller ændre standardindstillingen, så alle fremtidige mails har samme emnefelt.

I denne artikel viser jeg dig, hvordan du gør begge dele.

Ændre emnefelt for én faktura

• Klik på Salg
  • Gå til Fakturaer
  • Vælg den specifikke faktura
  • Klik Send som e-mail
  • Nu kan du ændre emnefeltet for den konkrete faktura og efterfølgende sende fakturaen

Ændre standardindstilling for emnefelt

• Gå til Indstillinger > Virksomhed > Fakturadesigner > Opret nyt design
  • Vælg Tekster i højre hjørne
  • Scroll ned til Fakturaer, og ændre emnefeltet i E-mail-emne
  • Klik Gem, og du har nu ændre standardindstillingen for emnefeltet

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.