Sådan opretter du en bankkonto i Billy

Læsetid:1 minut

Det tager kun få sekunder at oprette en bankkonto i Billy.

Sådan opretter du en bankkonto

• Vælg indstillinger (tandhjulet)
  • Vælg derefter Regnskab
  • Vælg Rediger kontoplan
  • Klik derefter Opret konto

Indtast nu basis informationerne

• Start med at vælg kontogruppen Bank og kontantbeholdninger.
  • Herefter indsættes kontonummer indenfor 5700 kategorien fx 5701.
  • Indsæt derefter navnet på den nye bankkonto, helst et relevant navn som fx Driftskonto.
  • Du kan komme med en evt. beskrivelse af kontoen, fx Betaling af driftsudgifter.
  • Når alle oplysninger er angivet, færdiggør ved at klikke Gem konto

Derefter vil du have mulighed for at udfylde bankinformationer.

Klik her hvordan du opretter en almindelig konto eller gå tilbage til Hjælpecenter.