Sådan opretter du en bankkonto i Billy

Ømer Akbas2021-11-23
Tilbage til Regnskab og bogføring

Det tager kun få sekunder at oprette en bankkonto i Billy.

Sådan opretter du en bankkonto

• Vælg indstillinger (tandhjulet).
  • Vælg derefter Regnskab.
  • Vælg Rediger kontoplan.
  • Klik derefter Opret konto.

Indtast nu basis informationerne

• Start med at vælg kontogruppen Bank og kontantbeholdninger.
  • Herefter indsættes kontonummer indenfor 5700 kategorien fx 5701.
  • Indsæt derefter navnet på den nye bankkonto, helst et relevant navn som fx Driftskonto.
  • Du kan komme med en evt. beskrivelse af kontoen, fx Betaling af driftsudgifter.
  • Når alle oplysninger er angivet, færdiggør ved at klikke Gem konto

Klik her hvordan du opretter en almindelig konto eller gå tilbage til Hjælpecenter.