Sådan skifter du din adgangskode

Forfatter:Cecilie Topp
Dato:1. maj 2023
Læsetid:1 minut

I Billy kan du skifte din adgangskode efter behov. Du kan også skifte adgangskode hvis du har glemt din nuværende kode.

• Vælg indstillinger.
  • Vælg herefter bruger øverst.
  • og dernæst Skift adgangskode.
  • Her skal du indtaste Gammel adgangskode og derefter vælge en Ny adgangskode.
  • Din nye adgangskode er gemt når du har trykket på Skift adgangskode.

Har du glemt din adgangskode, kan du indtaste din mail når du logger ind og trykke på Glemt adgangskode

Du vil nu få tilsendt en midlertidig adgangskode, så du kan logge ind.