Integration med Shipmondo

Læsetid:2 minutter

Shipmondo gør det nemmere for webshops at håndtere deres forsendelser og oprette pakkelabels. De hjælper dig med at effektivisere din fragt og ordrehåndtering, så du nemt kan afslutte dine ordrer og printe pakkelabels til alle dine ordrer. De understøtter bl.a. PostNord, GLS, Bring, DAO og Danske Fragtmænd. Med Shipmondo integrationen kan du hente dine kundedata fra Billy over til Shipmondo. Læs mere om fordelene ved Shipmondo nederst i artiklen.

Oprettelse af API-nøgle i Billy

Først skal vi have oprettet en API-nøgle i Billy. Dette kan gøres ved at følge videoen nedenfor, eller følge vores guide til hvordan du opretter en API-nøgle i Billy.

Opsætning af integrationen i Shipmondo

• Log ind på Shipmondo.dk
  • Vælg Indstillinger -> Integration -> ordre
  • Klik på plus-knappen (+) nederst til højre

Udfyld felterne som følger:

• Platform: Billy
  • API Brugernavn: Nøglen fra Billy
  • API kodeord: Lad feltet være blankt
  • API URL: Lad feltet være blankt
  • Når du er klar til at aktivere din integration skal du sætte flueben i Aktiver integration og klikke Opret.

Shipmondo synkroniserer nu med Billy, og derefter er du klar til at anvende de to systemer sammen.

Hvorfor vælge Shipmondo?

Shipmondo er Danmarks største fragtbooking platform, som gør det nemt for dig som virksomhedsejer at sende pakker til dine kunder. Shipmondo tilbyder integrationer med de mest populære fragtfirmaer, samt integrationer til de mest anvendte webshops såsom Shopify, WooCommerce, Wix, DanDomain og mange flere.

Du kan med deres pakkeovervågning nemt holde styr på om dine sendte pakker bliver afhentet, eller om der forekommer længere transittider. Shipmondo giver dig også mulighed for at håndtere returneringer gennem din unikke - og gratis - returportal.

Shipmondo hjælper dig gerne med at flytte din fragtaftale, hvis du ønsker at skifte fragtfirma. Shipmondo kan også generere tilbud til dig, så du ved hvilke fragtfirmaer som tilbyder de bedste fragtaftaler.

Shipmondo forsøger altid at gøre det nemmere for deres kunder at drive deres forretning. Dette gøres gennem deres nyhedsbrev, hvor du f.eks. kan holde dig opdateret på distributionsplaner som har betydning for leveringstiden for dine pakker op til ferier og helligdage.

Alt dette tilbyder Shipmondo uden at du skal betale for et abonnement, så du kun betaler for dit reelle forbrug.