Giv supportere adgang til dit regnskab

Dato:2. juni 2022
Læsetid:1 minut

Hvis Billys supportere har behov for at tilgå dit regnskab, for at hjælpe dig videre med et eventuelt problem, skal du først give os tilladelse til at gå ind på dit regnskab. Du kan altid fjerne tilladelsen igen.

Tillad supportere at tilgå dit regnskab

• Vælg Indstillinger.
  • Vælg Bruger øverst.
  • Vælg Privatliv.

• Sæt herefter flueben ved Tillad supportere at logge ind på min konto.
  • Klik Gem ændringer.

Billys supportere har nu mulighed for at tilgå dit regnskab. Du kan altid fjerne muligheden igen, ved at fjerne fluebenet samme sted.