Kontoudtog - Hvad er et kontoudtog?

Et kontoudtog er en liste over alle de transaktioner, der er gået ind og ud af en specifik bankkonto.

I Billy regnskabsprogram kan du løbende holde styr på alle de posteringer, der kommer ind og ud af din bankkonto. Prøv Billy gratis.

Hver gang du logger på din bank, kan du gå ind på den enkelte konto og se, hvilke penge der er gået ind og ud af kontoen inden for den sidste periode. Der er også nogen, der vil kalde det for, at man kan se alle ens kreditposter og debitposter.

Det er også meget normalt, at virksomheder laver kontoudtog for deres kunder. Det kan eksempelvis være dit telefonselskab, der har en samlet liste over alle de indbetalinger, du har lavet til det.

Lav kontoudtog for dine kunder

Ligesom at telefonselskaber og andre virksomheder kan lave kontoudtog for deres kunder, kan du også lave det. Inde i Billy Regnskabsprogram kan du se alle dine kontakter/kunder og deres forskellige oplysninger.

Herinde kan du også se alle de samlede transkationer, som der har været mellem dig og din kunde. Udover det kan du se en samlet oversigt for den enkelte kunde. Her kan du se, hvor mange fakturaer du har sendt, hvor mange kladder du har oprettet, hvor mange ubetalte fakturaer der er og meget mere. 

Som noget ekstra smart kan du også hente et kontoudtog på den enkelte kunde. Det gør du ved at logge ind på din Billy-konto og klikke på ‘Kontakter’ ude i venstre side. Så klikker du på den kunde, som du gerne vil lave et kontoudtog på. Klik så på ‘Mere’ oppe i højre hjørne og så ‘Eksporter’. Det er her, hvor du kan finde kontoudtog.

Synkroniser dine kontoudtog hos banken med Billy

For at gøre din bogføring endnu nemmere kan du sørge for, at din bruger i Billy Regnskabsprogram er knyttet op til din bank. Når den er det, kan du helt automatisk se dit kontoudtog hos banken i Billy. Det gør det meget nemmere, når du skal afstemme alle dine bilag og sikre dig, at der er noget, du ikke har misset.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du kan få support alle ugens 7 dage både på mail, telefon og chat.

Prøv Billy gratis i 30 dage