Hvad er mobilepay?

Siden 2013 har Danske Banks MobilePay taget Danmark med storm. Den lille, gratis app sørger for, at danskerne kan betale hinanden med deres telefoner, så vi ikke skal hive dankortet op af lommen hver eneste gang, vi skylder vennen en kop kaffe.

Siden da er appen også lanceret i en erhvervs-version, så virksomheder kan få betaling gennem MobilePay og derfor ikke behøver en dankortterminal samt den kan være et supplement til terminalen.

Derudover kan MobilePay også bruges som betalingsform på nettet.

Hvordan får jeg en MobilePay til min Erhvervskonto?

Det er let at oprette sig som erhvervsbruger. Gå ind på MobilePays erhvervsside og vælg den løsning, som passer til dig og dit firmas behov.

Derfra leder MobilePay dig igennem, hvad du skal gøre.

Hvordan bruger jeg MobilePay Erhverv?

Det kommer meget an på, hvilken løsning du har valgt. For du kan både få en aftale, hvor det hele kører på din telefon, du kan få udvidelser til din dankortterminal, din app eller en aftale om en abonnementstjeneste.

Så mulighederne er mange, og der er helt sikkert en løsning, som passer til dig og dit behov.

Hvad koster MobilePay Erhverv?

Igen kommer det an på den løsning, du vælger.

Hvis du vælger en løsning på din telefon, skal du lave aftalen direkte med MobilePay, og så kan du se priserne på MobilePays hjemmeside. Vælger du derimod en løsning, som kobles på terminalen eller andre løsninger, som skal kobles sammen med en anden leverandør, så skal du kontakte den anden leverandør og høre deres priser.

Derudover kommer det også an på det beløb, som kunderne skal overføre til dig.

Ganske ligesom der er kortgebyrer, er der også et gebyr for at bruge MobilePay. Det varierer efter beløbets størrelse, og beløbet du skal betale i slutningen af måneden er derfor direkte afhængigt af dit salg.

Du kan få en aftale om at betale et fast beløb om måneden, men vær opmærksom på, om beløbet kan svare sig for dig. Hvis det månedlige beløb overstiger, hvad du skulle have betalt i gebyr er det en dårlig forretning for dig.

Du kender dog bedst selv din forretning og ved, hvad der kan svare sig for dig.

Hvis du kobler din virksomhed op med MobilePay, skal du sørge for at have styr på dette:

Hvordan bogfører jeg MobilePay-betalinger?

Det er vigtigt at holde styr på de betalinger, som kommer igennem MobilePay - især hvis du har en løsning, som går igennem telefonen.

Det kan Billy hjælpe dig med. Læs her hvordan du bogfører betalinger modtaget gennem MobilePay.

Billy har en integration til MobilePay, så dine kunder nemt kan betale dine fakturaer med et enkelt swipe. Betalingen bliver automatisk bogført i dit regnskab, så du ikke behøver tænke over noget, men bare lade dine kunder betale med den smarte applikation. Læs mere om løsningen her.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du kan få support alle ugens 7 dage både på mail, telefon og chat.

Prøv Billy gratis i 30 dage