Gratis og online fakturering Gratis og online fakturering

Gratis fakturering til dig som selvstændig

Gratis fakturering til alle selvstændige. Spar tid og penge med ubegrænset fakturering og få overblik over din økonomi med Billy Basic.

Billy Regnskabsprogram og Billy logo Billy Regnskabsprogram og Billy logo

Gratis fakturering med Billy

  • Send ubegrænsede fakturaer gratis
  • Få gratis support alle ugens 7 dage
  • Hold styr på dine kontakter
Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby

Mads Veiby

Stifter af M1

"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."

Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram

Jonas Bengtsen

Freelancer

"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."

Fakturering

Med Billy Basic kan du på få minutter oprette og sende en online faktura afsted. Alle nye brugere starter med en prøveperiode af Billy Premium, som er den fulde regnskabspakke, her har du både mulighed for at tilføje dit firmas logo, ændre valutaen, give rabat, tilføje en personlig hilsen og meget mere. Efter prøveperiode kan du oprette en gratis Basic-bruger eller fortsætte som betalende Premium-bruger. Uanset hvad du vælger, kan du sende lige så mange fakturaer, du vil – og Billy Basic er altid gratis. Den smarte oversigtsfunktion giver dig et faktureringssystem med lynhurtigt overblik, så du ved præcis, hvilke fakturaer dine kunder har betalt og hvilke de skal betale.

Krav til fakturering

Der er flere lovpligtige krav, som en faktura skal opfylde, så du undgår problemer med Skat. En faktura skal indeholde et fakturanummer, som skal være stigende og sat i system, afsenderen samt virksomhedsadressen, CVR nummeret og ikke mindst diverse priser med og uden moms. I Billy faktureringsprogram er de lovpligtige oplysninger ved en faktura standard, så du ikke skal tænke på, om du får det hele med, når du sender dine fakturaer af sted til kunden.

Kontakter

Få styr på dine kontakter ved at bruge Billy som din adressebog. Slå kontakter op via din mobil eller iPad og vær sikker på, at du altid har styr på dine kunder.

Du har i Billy muligheden for at importere og eksportere dine kontakter. Med denne funktion kan du nemt tilføje kontakter ved at indlæse CSV-filer.

Gratis support 7 dage om ugen

Som Billy Basic kunde kan du få hjælp fra hjælpecenteret, som har åbent alle ugens dage. Vi sidder i Billy klar til, at besvare dine spørgsmål fra klokken 08.00 til 23.00, både på chat, mail eller telefon.

Du skal blot skrive til os på billy@billy.dk eller ringe på tlf.: 60246024.