Gratis og online faktureringsprogram Gratis og online faktureringsprogram

Gratis online faktureringsprogram

Billy Basic er et gratis og enkelt faktureringsprogram til små og mellemstore virksomheder, som overholder alle krav til fakturering. Vælg mellem forskellige skabeloner, og kom i gang på kun 2 minutter.

Billy faktureringsprogram og Billy logo Billy faktureringsprogram og Billy logo

Online faktureringsprogram

  • Send ubegrænsede fakturaer gratis
  • Overholder alle lovmæssige krav til fakturering
  • Få gratis support alle ugens 7 dage
Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby

Mads Veiby

Stifter af M1

"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."

Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram

Jonas Bengtsen

Freelancer

"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."

Lovmæssige krav til fakturering

En faktura er ikke kun en liste med de ydelser og priser eksklusiv moms, men din dokumentation for at en kunde skylder dig penge. Derudover er der flere lovpligtige krav en faktura skal indeholde, så du undgår problemer med Skat. En faktura skal bl.a. indeholde: Et fakturanummer som skal være stigende og sat i system, afsenderen samt virksomhedsadressen, CVR nummer, Diverse priser med og uden moms. I Billy faktureringsprogram er de lovpligtige oplysninger ved en faktura standard, så du ikke skal tænke på, om du får det hele med, når du sender dine fakturaer af sted til kunden.

Et nemt faktureringsprogram er nøglen til et godt regnskab

Når du sender en faktura, er det anerkendelse for det arbejde, den service og den værdi du yder din kunde. Fakturering er dermed det sjoveste, når det kommer til den økonomiske side af din virksomhed. Men som iværksætter bør fakturering ikke stjæle for meget af din tid, selvom det giver dig anerkendelse for dit hårde arbejde. Derfor kan du nemt og hurtigt få styr på dine fakturaer med Billy faktureringsprogram.

Enkel fakturering med kreditnotaer

Du kan komme ud for at visse fakturaer skal refunderes, altså en minus faktura. Med Billy kan du blot annullere en faktura da programmet klarer bogføringstransaktionerne automatisk, hvilket er med til at gøre programmet unik og værdifuldt.

Gratis support 7 dage om ugen

Som Billy Basic kunde kan du få hjælp fra hjælpecenteret, som har åbent alle ugens dage. Vi sidder i Billy klar til, at besvare dine spørgsmål fra klokken 08.00 til 23.00, både på chat, mail eller telefon. Du skal blot skrive til os på billy@billy.dk eller på tlf.: 60246024.