Slip for administration og spar penge

#

Kasse- og bookingsystem

Læs mere
#

Økonomi og overblik

Læs mere
#

Bogholder

Læs mere
Kontakt mig og hjælp mig i gang
Billy Regnskabsprogram og Sofiya Billy Regnskabsprogram og Sofiya

Sofiya, uddannet frisør

Frisøransvarlig i Billy

Vi hjælper dig gratis i gang

"Vi hjælper dig gratis i gang og kobler din Hairtools-konto sammen med Billy. Med løsningen kan du enten benytte din eksisterende revisor/bogholder eller vores med det fordelagtige tilbud."

Kontakt mig og hjælp mig i gang

Billy er Danmarks letteste regnskabsprogram

  • Regnskab i et let forståeligt sprog
  • Afregn moms på 2 minutter
  • Upload kvitteringer med din smartphone
  • Gratis telefonsupport - også i weekenden
  • Og meget mere
Billy Regnskabsprogram og Bettina Spendrup testimonial Billy Regnskabsprogram og Bettina Spendrup testimonial

Bettina Spendrup

Spendrup - Grøn Frisør

"Førhen stod jeg selv for min bogføring, som var meget besværligt og tidskrævende for mig. Nu bruger jeg Billy, som gør min bogføring overskuelig og utrolig let. Samtidig sparer jeg penge på ikke at skulle ansætte en bogholder. Jeg kan varmt anbefale Billy."

Billy Regnskabsprogram og Marianne Larsson Billy Regnskabsprogram og Marianne Larsson

Marianne Larsson

Ejer af Face of Copenhagen

"Jeg kan virkelig anbefale Billy. Jeg har sparet meget tid på min bogføring, som tidligere har været besværligt og taget lang tid. Det har også betydet, at jeg har haft mere tid og overskud til min forretning, da den administrative del er blevet mindre tidskrævende."


#

Tidsstyring, kasse- og bookingsystem

Hairtools giver dig de optimale forudsætninger for at drive en succesfuld forretning. Med Hairtools får du onlinebooking, webapp, tidtildig.nu, kassesystem samt alt det, du har behov for – i forhold til både markedsføring, statistikker, personale og lagerstyring.

Læs mere om Hairtools

Billy Regnskabsprogram og blå økonomi oversigt

Økonomi og overblik

Med Billy har du altid overblik over økonomien, fordi du ved, hvad du tjener, og om der er afsat penge nok til moms og andre udgifter. Du har overblik over, hvornår du kan udvide dit lager, ansætte en ny eller give dig selv mere i løn.

Se hvordan det fungerer

Billy Regnskabsprogram og bogholder

Bogholder

Få overblik og mere tid i hverdagen. Overlad dit regnskab, din omkostnings- og bilagsregistrering, balance, indrapportering og dine deadlines over for myndighederne samt øvrigt bogholderi til en professionel bogholder og slip bekymringerne. Vi finder den billigste og bedste bogholder til dig gratis. Du vælger selv den bogholder du vil arbejde sammen med.


Vi har samlet det hele, så du kan spare penge

Vi har valgt at vise pakken, der passer de fleste frisørbutikker i Danmark, men vi har naturligvis også en skarp pris til dig, der har brug for mere eller mindre.

Prisen for den samlede pakke tager udgangspunkt i maks. 50 bilag og 2 ansatte og er eksklusive SMS’er i Hairtools til kr. 0,79.

Er du ny bruger hos Hairtools, er der et startgebyr på kr. 4.295. Det inkluderer et kasseapparat med POS-system og telefonisk opstartssupport.

Har du allerede Hairtools eller en bogholder, kan du stadig benytte dig af tilbuddet. Kontakt os – så skræddersyer vi den perfekte løsning til dig.

Bruger du fx E-conomic, kan du skifte til Billy og spare kr. 2.640 årligt, hvis du har Hairtools.