Alt hvad selvstændige har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis, eller prøv hele programmet i 30 dage.

Prøv gratis i 30 dage

Regninger, der ikke driller!

Spar penge på din bogholderregning

Med vores smarte regningsmodul kan du selv bogføre alle dine bilag. Spar tusindvis af kroner og få føling med din virksomheds økonomi.

Overblik som aldrig før

Få overblik over dine udgifter ved at håndtere dine kvitteringer, regninger og bilag elektronisk. Se overbliksbilledet af dine udgifter og fremtidige betalinger, og vid, at der altid er styr på din virksomheds økonomi.

Digitale regninger

Digitale regninger

Med den digitale regningsfunktion kan du let digitalisere dine regninger ved at tage et billede med din smartphone eller videresende de regninger du modtager pr. email til regnskabsprogrammet. Skal du finde en digital regning, kan du blot benytte den smarte søgefunktion. Digitale regninger skaber et forbedret overblik over din økonomi.

Bogfør selv

Vi har gjort det let for dig at erstatte din bogholder. Du kan nemlig selv indtaste dine udgifter og bibeholde dit økonomisk overblik. Systemet sørger for, at de rette momssatser vises automatisk, så du ikke behøver at være uddannet bogholder for at bogføre en simpel regning.

Alle regnskabsfunktioner

Drag and drop-bilag

Med ’drag and drop’-funktionen kan du trække filer fra din computer, når du skal uploade fx regninger. Det sparer dig for en masse tid og gør det let at overføre filer til dit regnskabsprogram.

Upload regninger via mobilen

Tag et billede af din regning, når du er på farten, og send den til dit regnskabsprogram. Dine regning bliver aldrig væk, og din udgift kan du taste ind i dit regnskab, når du har tid, så du altid har økonomisk overblik.

Videresend regning

Send en e-mail, hvori dine regninger er vedhæftet, til en særlig Billy e-mail adresse, så den ryger direkte ind i regnskabsprogrammet. På den måde har du altid alle dine regninger samlet ét sted.

Mobil App

Med Billys Lite App kan du tage billeder af dine kvitteringer. Derefter uploades de automatisk til dit regnskabsprogram, hvor du kan registrere dine regninger. På den måde har du altid en digital kopi af din kvittering, og du glemmer ikke at trække en udgift fra i dit regnskab. App'en er gratis og findes til både iPhone og Android.

Valutaberegner

Denne funktion omregner automatisk alverdens valutaer, så du kan få overblik over din valutakursgevinst eller eventuelt tab.

Automatisk momsudregning

Tast dine regninger ind og nyd godt af, at vores system automatisk udregner momsen for dig. Momsudregneren giver dig et bud på, hvordan din momsudregning kan se ud.

Med eller uden moms

Med denne funktion kan du selv vælge, om prisen på din regning skal vises med eller uden moms.

Automatisk regning

Da du ofte har udgifter, der går igen, vil denne automatiske regningsfunktion gøre processen nemmere for dig. Indtast fx din husleje og lad systemet huske din indtastning til næste gang.

(Er på vej)