Alt hvad selvstændige har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis, eller prøv hele programmet i 30 dage.

Regninger og udgifter

Overblik over regninger

I regningsmodulets overblik kan du se dine udgifter og fremtidige betalinger, og du kan nemt håndtere dine kvitteringer, regninger og bilag digitalt i Billy.

Bogfør selv

Vi har gjort det let og enkelt for dig at klare bogføring af udgifter selv. Det er nemt at oprette en regning og indtaste dine udgifter. Systemet sørger for, at de rette momssatser vises automatisk, så du ikke behøver at være uddannet bogholder for at lave din egen bogføring.

Digitale regninger

Digitale regninger

Med regningsmodulet kan du let digitalisere alle dine regninger og kvitteringer ved at tage et billede med din smartphone eller videresende en regning eller kvittering, du modtager på mail, til dit regnskab. Digitale regninger skaber er godt overblik over din økonomi, og får du brug for at finde en regning, kan du nemt finde den med søgefunktionen.

Scanningsmotor læser dine regninger

Med vores scanningsmotor slipper du for at indtaste dine regninger manuelt. Du uploader blot en regning, og så scanner Billy den. Scanningsmotoren finder og indtaster automatisk beløb, beskrivelse, leverandør og regningsdato. Bagefter skal du blot vælge udgiftskategori og momssats.

Konteringsmotor hjælper dig med bogføringen

Når du har brugt scanningsmotoren til at læse en kvittering, tager vores konteringsmotor over. Konteringsmotoren hjælper dig med at bogføre, fordi den giver dig forslag til, hvilke udgiftskonto og momssatser posteringerne på din regning skal bogføres på.

Drag and drop bilag

Med funktionen 'drag and drop' kan du trække filer fra din computer direkte over i dit regnskab, når du vil uploade en regning. Det sparer dig tid, og gør det let at overføre filer.

Upload regninger med mobilen

Med vores mobil-app kan du bogføre en regning, mens du er på farten. Du tager blot et billede af regningen eller kvitteringen og uploader den via app'en. På den måde bliver dine regninger eller kvitteringer aldrig væk, og du har styr på alle dine udgifter. App'en er gratis og findes til både iPhone og Android.

Upload regninger via e-mail

Når du modtager en regning fra en leverandør, kan du nemt uploade den til dit regnskab ved at sende den i en mail til en særlig Billy e-mailadresse. Så bliver den automatisk overført til dit regnskab sammen med alle dine andre regninger.

Upload regninger med Billy Kvitterings-uploader

Hvis du bruger Chrome som browser, kan du sende en kvittering direkte ind i dit regnskab ved at tage et screenshot af den med Billy Kvitterings-uploader. Du kan hente Billy Kvitterings-uploader gratis her.

Aconto-betaling til leverandører

Du kan nemt håndtere aconto-betalinger til leverandører med vores aconto-funktion.

Valutaberegner

Denne funktion omregner automatisk alverdens valutaer, så du kan få overblik over eventuelle valutakursgevinster eller -tab, når du betaler en regning.

Automatisk momsudregning

Tast dine regninger ind, og nyd godt af, at vores system automatisk udregner momsen for dig. Momsudregneren fortæller dig, hvordan din momsudregning kan se ud.

Med eller uden moms

Med denne funktion kan du selv vælge, om prisen på en regning skal vises med eller uden moms.