Alt hvad selvstændige
har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis,
eller prøv hele programmet i 30 dage.

For revisorer

Billy indeholder alle de nødvendige funktioner for, at du som revisor eller bogholder nemt kan arbejde i programmet på vegne af dine kunder. Til dig som regnskabskyndig har vi udviklet særlige funktioner som kassekladde, brugerdefinerede kontoplaner og mulighed for eksport af eksempelvis kontospecifikation, posteringsjournal samt fakturaer og regninger.

Eksportmuligheder

Under menupunktet eksport finder du de eksportmuligheder, der er i Billy. Her kan du eksportere alt fra saldolister over debet- og kreditlister til dine kunders kontoplaner samt posteringsjournaler. Du kan selv vælge, hvilken periode en eksportfil skal dække over - og om du vil trække den ud i HTML-, CSV-, XLS- eller PDF-format.

Gratis adgang til dine kunders regnskab

Som revisor eller bogholder kan dine kunder give dig gratis adgang til deres regnskab. Du kan også invitere dine kollegaer til at se regnskabet efterfølgende. Når du bliver inviteret til et regnskab, får du dit eget login, så du kan tilgå dine kunders regnskabsdata uden, at kunden er tilstede. Der er ingen begrænsning for, hvor mange brugere, der kan have adgang til et regnskab.

Kontoplan

Du kan tilpasse kontoplanen i Billy, som du ønsker. Hvis vil lave større ændringer som eksempelvis nye kontogrupper og sumkonti, kan du med fordel eksportere kontoplanen og lave ændringerne i Excel. Du kan eksportere kontoplanen i formaterne HTML, CSV, XLS og PDF. Når du har lavet de ønskede ændringer, kan du nemt importere kontoplanen igen.

Kontovisning

Med kontovisning kan du se alle de posteringer, der er lavet på en konto, og du har samtidig adgang til en løbende balance. Du kan filtrere på datoer, så du kun ser posteringer, der er relevante for dig. Derudover kan du eksportere den viste kontospecifikation som HTML, CSV, XLS eller PDF.

Kassekladde

I kassekladden kan du bogføre finansbilag, kundeindbetalinger og leverandørbetalinger. Og for at gøre bogføringen så let som mulig kan du oprette alle de kassekladder, som du har behov for til at strukturere bogføringen. Hvis du foretrækker at bogføre i Excel eller har en åbningsbalance, der skal importeres, kan du importere en CSV-fil til kassekladden.

Eksport af transaktioner baseret på periode

Du kan lave separate eksporter af fakturaer, regninger eller betalinger for en bestemt periode. Du skal blot vælge, hvilken periode du vil eksportere, og om du vil eksportere fakturaer, regninger eller betalinger.

Eksport af kontospecifikationer

Du kan eksportere dine kontospecifikationer som HTML-, CSV-, XLS- eller PDF-fil, og du kan både eksportere for en enkel konto eller alle kontiene på en gang.

Forskudt regnskabsår

Billy understøtter også forskudt regnskabsår. Du angiver blot, hvornår regnskabsåret skal slutte, så opsætter programmet regnskabsåret for dig.

Priser på interne regnskaber

Vi tilbyder en særlig pris, hvis du laver al bogføring for en kunde, og kunden ikke selv har adgang til regnskabet. Det kalder vi et internt regnskab.

  • Et internt regnskab koster 49 kr./md pr. virksomhed.

Har du mere end 10 kunder i Billy, kan du blive Billy-certificeret partner og dermed få ekstra eksponering overfor nye potentielle kunder.

Læs mere om at blive Billy-certificeret partner her.

Ingen begrænsninger eller skjulte gebyrer

Der er ingen skjulte gebyrer, som lige pludselig kræver flere penge op af lommen på dig eller dine kunder. Alt er inkluderet i vores priser. Der er ingen begrænsninger på hverken posteringer, antal brugere, kunder eller andet.