Alt hvad selvstændige
har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis,
eller prøv hele programmet i 30 dage.

Udfyldte bilag

I Billy vælger du selv, hvordan du vil udfylde dine bilag. Du kan enten gøre det hele manuelt, få vores scanningsmotor til at scanne bilagene for dig eller få indtastet og kontrolleret informationen fra dine bilag helt automatisk.

Tast selv

Du vælger selv at udfylde og indtaste informationen fra dine bilag i regningskladden i Billy, når du uploader et nyt bilag til dit regnskab. Dette er valgt som standardopsætningen i Billy indtil, at du vælger at bruge Scanningsmotoren eller Kontrollerede Bilag.

Scanningsmotor

Med scanningsmotoren slipper du for den manuelle indtastning af bilag. Du skal blot uploade bilaget, og så scanner vi det for dig. Vores scanningsmotor er selv i stand til at udfylde beløb, beskrivelse, leverandør og regningsdato for dig. Det betyder, at du som det eneste skal vælge en udgiftskategori og momssats.

Kontrollerede Bilag

Med Kontrollerede Bilag indtaster vi og kontrollerer al information fra dine bilag for dig. Det vil sige, at du kan stole på, at dine bilag, du scanner, altid er udfyldt 100% korrekt i modsætning til kun at bruge scanningsmotoren, hvor du selv skal tjekke for eventuelle fejl. Når bilaget er udfyldt og kontrolleret, skal du blot vælge en udgiftskategori og momssats i regningskladden.