Gratis og online økonomiprogram Gratis og online økonomiprogram

Komplet økonomiprogram til små virksomheder

Det behøver ikke være besværligt - bare fordi det lyder kedeligt. Med økonomiprogrammet fra Billy kan du sende fakturaer, uploade kvitteringer med mobilen, afregne moms med få klik og få gratis support alle ugens 7 dage.

Billy Regnskabsprogram og Billy logo Billy Regnskabsprogram og Billy logo

Billys økonomiprogram giver dig:

  • Komplet overblik over hele din økonomi
  • Helt styr på fakturaer og regninger
  • Moms-indberetning med ét enkelt klik
  • Brugervenligt og online økonomiprogram
  • Gratis support på chat, mail og telefon
Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby

Mads Veiby

Stifter af M1

"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."

Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram

Jonas Bengtsen

Freelancer

"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."

Økonomiprogram - er det nu også nødvendigt?

Kort sagt: JA! Det er vigtigt at have styr på økonomien, og det er altafgørende, at du som virksomhedsejer har overblikket - også selvom du ikke kan lide regnskab. Økonomiprogrammer til mindre virksomheder behøver ikke at være besværlige og komplekse, og du kan med økonomiprogrammet Billy Basic let og helt gratis få styr på din virksomhedsøkonomi. Og hvis du har brug for ekstra hjælp, sidder Billys support klar til at hjælpe dig syv dage om ugen. Tilmeld dig vores gratis Premium prøvedeperiode og se, om programmet er noget for dig, og fortsæt efterfølgende som gratis Basic-bruger eller betalende Premium-bruger.

Vælg økonomiprogram med omhu

Et økonomiprogram skal ikke være komplekst, og du skal vælge et økonomiprogram, hvori du får opfyldt dine behov. I økonomiprogrammet Billy kommer du hurtig i gang og slipper for besværlige bogføringsbegreber og komplekse revisortermer. Derfor tilbyder vi en gratis prøveperiode af Billy Premium, så du kan prøve hele regnskabsprogrammet og se, hvilke funktioner der er noget for dig. Efter prøvperiode kan du så vælge at forstætte som betalende Premium-bruger eller oprette en gratis Basic-bruger. Med både Billy Basic og Premium får du et komplet regnskabsprogram, hvor du nemt og hurtigt kan administrere din virksomheds økonomi og arbejde med ord, som alle kan forstå.

Gør din økonomi stærkere med økonomiprogram fra Billy

Din virksomheds økonomi er altafgørende for, at din virksomhed klarer sig godt – har du styr på din virksomhed, ved du også, hvor du skal investere, og hvor du skal skære udgifter fra. Med økonomiprogrammet Billy får du en stærkere økonomi, fordi du får et komplet økonomisk overblik. Fx kan du med økonomiprogrammet se vigtige oplysninger som: Hvilke fakturaer som er betalt, Hvilke kunder som skylder dig penge og hvilke udgifter din virksomhed har.

Nemt og professionelt økonomiprogram

Prøv Billy økonomiprogram allerede i dag og meld dig til den gratis prøveperiode af Billy Premium, så du selv kan se, hvor brugervenligt det er, og hvor enkelt du kan administrere din virksomheds økonomi. Alle kan bruge et økonomiprogram – selv hvis du ikke er en talknuser eller et økonomi-geni. Og med gratis support alle ugens syv dage kan du være godt i gang med dit regnskab på ingen tid.