Få online fakturering med Billy Regnskabsprogram Få online fakturering med Billy Regnskabsprogram

Online faktura

Med Billy Regnskabsprograms online fakturering sender du hurtigt online fakturaer afsted. Du kan designe dine egne fakturaer med din firmafarve og dit logo, så de ser professionelle ud. Det giver dig mere tid til din virksomhed.

Spar tid og penge med Billy Regnskabsprogram

Spar tid og penge

Med online fakturering fra Billy kan du nemt og hurtigt sende dine fakturaer afsted til modtageren. Vi har gjort det let for dig at opsætte, så du kun skal udfylde felter og trykke på send-knappen. Desuden kan du få fakturaen til at matche din forretning med farver og logo, så modtager med det samme kan se, hvem de bliver faktureret af.

Vi hjælpder dig godt i gang med Billy Regnskabsprogram

Kom godt i gang

Vi tilbyder dig den første måned gratis, når du tilmelder dig Billy. Det er en hel måned, hvor du kan sende fakturaer afsted og se, hvor nemt det er, når det hele er online. Men det er også en måned, hvor du kan afprøve alt det, som Billy kan udover at sende fakturaer online.

>

Billy Regnskabsprogram - mere end fakturering

Nem bogføring med Billy

Billy hjælper med hele bogføringen

  • Bogfør med det samme
  • Klar moms med et enkelt klik
  • Send regninger afsted
  • Scan kvitteringer fra skrivebordet.
  • Mere end 60 integrationer

Hvorfor er online fakturering en god ting?

Du slipper for virkelig meget bøvl, når du har dine fakturaer online. De bliver sendt med det samme, så du ikke skal sende med posten - hvilket jo også betyder, at de skal printes og posteres. Så er det noget billigere at sende dem online. Det betyder også, at du får meget mere tid til din forretning, når du kun skal bruge få minutter på at sende en faktura afsted. Og har du sendt til kunden før, så kan du nærmest nøjes med at tælle i sekunder.