Start din virksomhed for 2.495 kr.

Kom i gang på få minutter, og tag det første skridt på rejsen som selvstændig med opstartspakken.

Du får:

  • checkmarkOprettelse af din virksomhed hos Erhvervsstyrelsen
  • checkmarkErhvervskonto hos Lunar
  • checkmarkBilly Regnskabsprogram til din bogføring
  • checkmarkDit første årsregnskab
  • checkmarkOg meget mere

Hvad får du med i opstartspakken?

Med opstartspakken får du oprettet din virksomhed, og du får en erhvervskonto, et regnskabsprogram og dit første årsregnskab. Derudover får du eksklusivt mulighed for rabat på at tage et erhvervslån gennem Billy samt et gratis lønsystem.

LEGALDESK.DK

Gratis oprettelse af virksomhed

Første skridt på rejsen mod at blive selvstændig er, at få oprettet din virksomhed. For at gøre det så nemt som overhovedet muligt, hjælper LegalDesk dig i mål med oprettelsen - uanset om du starter et ApS eller en enkeltmandsvirksomhed.

Du får oprettelsen af din virksomhed med i opstartspakken.
LUNAR BUSINESS

Gratis erhvervskonto

Lunar Business er en moderne bank skræddersyet til dig, der er iværksætter. Styr hele din økonomi fra mobilen, minimér rutinearbejde, og voks hurtigere. Ansøgning om oprettelse af erhvervskonto hos Lunar følger deres almindelige forretningsbetingelser.

Ansøg om at få Lunar Business Solo i ét år med i opstartspakken.
BILLY

Gratis regnskabsprogram

Billy er Danmarks nemmeste regnskabsprogram. Send let professionelle og personlige fakturaer på få minutter, sæt din bogføring på autopilot med en af vores mange integrationer og afregn din moms med få klik.

Du får Billy Premium i ét år med i opstartspakken.
BILLY

Gratis årsregnskab

Årsregnskab, oplysningsskema og skatteregnskab er alle sammen ord, der kan virke skræmmende som ny selvstændig. Men det behøver de slet ikke være, så længe du får den rette hjælp - og den får du fra Billy.

Du får dit første årsregnskab fra Billy med i opstartspakken.

Eksklusiv adgang til flere rabatter

Afdragsfrit lån

Det kan være, du skal bruge et lån for at komme i gang med at udleve din drøm som selvstændig. Måske skal du rejse startkapital for at udvikle din idé?

Du kan ansøge om et afdragsfrit lån i 1 år med opstartspakken.

Lønsystem

Som nyopstartet virksomhed kan løn virke som en by i Rusland. Med opstartspakken kan du lave løn gratis i et helt år - i Danmarks letteste lønsystem, Salary.

Du får Salary Premium gratis i 1 år med i opstartspakken.

Processen ved køb af opstartspakken

Inden du køber opstartspakken og kaster dig ud i rejsen som selvstændig, er det måske meget rart lige at vide, hvordan processen er ved køb af pakken. Og det forstår vi godt.

Du starter med at købe opstartspakken her på siden, hvor du skal vælge, om du vil stifte en enkeltmandsvirksomhed eller et ApS og derefter betale via linket. Efter du har betalt for opstartspakken, får du en mail fra os med information om, hvordan du får fingrene i de forskellige dele. Bliv meget klogere nedenfor.

Du starter med at få oprettet din virksomhed hos LegalDesk.dk, hvor de hjælper dig i mål med dit CVR-nummer.

Efter du har modtaget dit CVR-nummer, kan du ansøge om din Solo-erhvervskonto hos Lunar.

Med dit CVR-nummer i hånden er du også klar til at oprette din virksomhed hos Billy Regnskabsprogram.

Når dit første regnskabsår er færdigt (typisk den 31. december), kan du få udarbejdet tallene til dit årsregnskab gennem Billy.

Ofte stillede spørgsmål