Hvad får du med i opstartspakken?

Med opstartspakken får du oprettet din virksomhed, et regnskabsprogram og dit første årsregnskab. Derudover får du eksklusivt mulighed for rabat på at tage et erhvervslån gennem Billy samt et gratis lønsystem.

LEGALDESK.DK

Gratis oprettelse af virksomhed

Første skridt på rejsen mod at blive selvstændig er, at få oprettet din virksomhed. For at gøre det så nemt som overhovedet muligt, hjælper LegalDesk dig i mål med oprettelsen - uanset om du starter et ApS eller en enkeltmandsvirksomhed.

Du får oprettelsen af din virksomhed med i opstartspakken.
BILLY

Gratis regnskabsprogram

Billy er Danmarks nemmeste regnskabsprogram. Send let professionelle og personlige fakturaer på få minutter, sæt din bogføring på autopilot med en af vores mange integrationer og afregn din moms med få klik.

Du får Billy Premium i ét år med i opstartspakken.
BILLY

Gratis årsregnskab

Årsregnskab, oplysningsskema og skatteregnskab er alle sammen ord, der kan virke skræmmende som ny selvstændig. Men det behøver de slet ikke være, så længe du får den rette hjælp - og den får du fra Billy.

Du får dit første årsregnskab fra Billy med i opstartspakken.

Eksklusiv adgang til flere rabatter

Afdragsfrit lån

Det kan være, du skal bruge et lån for at komme i gang med at udleve din drøm som selvstændig. Måske skal du rejse startkapital for at udvikle din idé?

Du kan ansøge om et afdragsfrit lån i 1 år med opstartspakken.

Lønsystem

Som nyopstartet virksomhed kan løn virke som en by i Rusland. Med opstartspakken kan du lave løn gratis i et helt år - i Danmarks letteste lønsystem, Salary.

Du får Salary Premium gratis i 1 år med i opstartspakken.

Processen ved køb af opstartspakken

Inden du køber opstartspakken og kaster dig ud i rejsen som selvstændig, er det måske meget rart lige at vide, hvordan processen er ved køb af pakken. Og det forstår vi godt.

Du starter med at købe opstartspakken her på siden, hvor du skal vælge, om du vil stifte en enkeltmandsvirksomhed eller et ApS og derefter betale via linket. Efter du har betalt for opstartspakken, får du en mail fra os med information om, hvordan du får fingrene i de forskellige dele. Bliv meget klogere nedenfor.

Du starter med at få oprettet din virksomhed hos LegalDesk.dk, hvor de hjælper dig i mål med dit CVR-nummer.

Med dit CVR-nummer i hånden er du også klar til at oprette din virksomhed hos Billy Regnskabsprogram.

Når dit første regnskabsår er færdigt (typisk den 31. december), kan du få udarbejdet tallene til dit årsregnskab gennem Billy.

Ofte stillede spørgsmål

Opstartspakken giver dig alt det, du skal bruge for at komme i gang med din drøm om at blive selvstændig. Med opstartspakken får du både oprettelse af virksomhed, regnskabsprogram, årsregnskab til super attraktiv pris på 2.995 kroner.

Med opstartspakken får du yderligere eksklusivt mulighed for rabat på at tage et erhvervslån gennem Billy samt et gratis lønsystem.

Billy har lavet opstartspakken for at gøre opstart let som en leg.

Vi har indgået samarbejde med Legaldesk.dk, Ageras Finance og Salary, så vi kan tilbyde dig alle de ting, du skal bruge for at komme godt fra start.

Der er ikke noget krav om, at du skal bruge alle elementerne fra opstartspakken, når du køber den. Du kan bruge det, du har lyst til og behov for - prisen er dog den samme uanset hvor mange elementer, du bruger.

En enkeltmandsvirksomhed er en personligt ejet virksomhed, hvor der kun er én ejer. Virksomheden er ikke en selvstændig juridisk enhed, så ejeren hæfter personligt for virksomheden. Det er gratis at registrere en enkeltmandsvirksomhed, og der er ingen krav til opstartskapital.

Et anpartsselskab er et selskab, hvor ejernes indskud er fordelt på anparter. Anpartsselskabet er en selvstændig juridisk enhed, så ejerne hæfter kun med deres indskud i selskabet. Du kan stifte et ApS alene eller sammen med andre, og der er et krav om minimumskapital på 40.000 kr.

Nej, det behøver du ikke. Opret CVR nummer hos LegalDesk med opstartspakken, hvor de hjælper dig i mål med det hele.

Har du allerede oprettet et CVR, kan du stadig bruge alle de andre dele af opstartspakken.

Alle nye brugere af Billy kan købe opstartspakken.

Du kan derfor ikke indløse tilbudet, hvis din virksomhed allerede eksisterer i Billy Regnskabsprogram.

Om du skal bruge et lønsystem afhænger blandt andet af din virksomhedsform, om du har ansatte eller om du kun skal aflønne dig selv.

Opretter du en enkeltmandsvirksomhed, kan du i princippet betragte årets samlede overskud som din løn. Du behøver derfor ikke et lønsystem til at udbetale dig selv løn med mindre, du skal aflønne ansatte.

Stifter du derimod et ApS, bliver du og dit selskab set som to selvstændige juridiske enheder. Derfor kan du ikke blot betragte din virksomheds overskud som din løn. Du skal derimod udbetale løn til dig selv, som var du en almindelig ansat. Her kan du bruge et lønsystem.