Billy Regnskabsprogram og hvidt Billy logo

Bliv partner

Bliv certificeret revisorpartner i dag og bliv en af vores brugeres foretrukne partnere.

Fordele

Blå revisor ikon

Billy-certificeret revisor - udvidede fordele

Ud over at blive en del af Billys revisornetværk har du også mulighed for at blive udvidet partner med egen underside på vores hjemmeside. På din underside vil der være information om dig og det revisionsfirma, du repræsenterer, hvilket giver brugeren en udvidet indsigt, inden denne beslutter sig for, hvilken revisor der skal kontaktes. Derudover vil du som udvidet partner have mulighed for at skrive blogartikler til vores blog, som bliver læst af tusindvis af brugere og dermed er en ideel kanal til at skabe opmærksomhed omkring dig og din ekspertise.

Som Billy-certificeret revisor vil du også optræde højere oppe i søgningen efter revisorer på vores ”Find revisor”-underside. Du kan se et eksempel på en certificeret revisorside her.

Blå blogger ikon

RevisorRating – din gratis tilbuds- og kundeportal

Som Billy-certificeret revisor får du også en certificeret profil på RevisorRating. Du har også mulighed for at oprette dig og få egen profilside på RevisorRating uden at være Billy-certificeret revisor. RevisorRating er en gratis pendant til services som Ageras og er dermed din mulighed for at få en større mængde nye kunder uden at skulle betale i dyre domme. RevisorRatings hovedformål er at sikre gennemsigtighed for alle parter og fjerne den store fokus på pris.

Du kan læse mere om og tilmelde dig RevisorRating her.
Blå bruger ikon

Bliv en del af Billys revisornetværk - ganske gratis

Du kan blive en del af Billys revisornetværk ganske gratis. Ved at være en del af vores netværk har du mulighed for at blive kontaktet af vores brugere og blive anbefalet af vores supportere, når vores brugere søger en revisor i deres nærområde. Alt, du skal gøre, er at udfylde ovenstående kontaktformular med følgende oplysninger: firmanavn, adresse og kontaktmail. Så har du mulighed for at blive vores brugeres næste revisor.

Blå ranking ikon

Billy Bogklub – gode råd og fif til dine kunder

Som revisorpartner i Billy får du adgang til vores bibliotek af guides, som er fyldt med nyttige råd om alt fra opstart af virksomhed til "ukendte" fradrag for den mindre virksomhed. Alle vores guides er skrevet i et sprog, som menigmand forstår, og du kan frit give en valgfri guide til dine nuværende kunder. Du kan se et overblik over vores guides her.

Billy Regnskabsprogram og Revisorpakke

Dit garantistempel

Bliver du Billy-certificeret revisor, kan du frivilligt benytte vores værdifulde bedømmelsesskala, som er et offentligt garantistempel for, at du har tilfredse kunder. Se eksempel på det eksklusive stempel.

Bliv partner

Vi vil gerne fortælle dig mere om mulighederne som revisor. Giv os dit telefonnummer, og vi kontakter dig hurtigst muligt.