Send en faktura gratis

Det er let at sende en faktura med Billy. Det vil vi gerne vise alle. Derfor tilbyder vi en gratis fakturaskabelon - uanset hvor mange du sender. Du er i gang fra det øjeblik du udfylder det første felt. Du behøver nemlig ikke oprette en Billy-bruger. Læs mere..

Med fakturaskabelonen kan du hurtigt oprette og sende en faktura. Prøv den herunder.

Gratis fakturaskabelon

Vi har hevet fakturafunktionen ud af Billy, så du kan teste Billys funktionalitet. Opret en faktura med Billys gratis fakturaskabelon helt uden en Billy-bruger - det er nemt.

Når du har oprettet en faktura, kan du sende den til dig selv på mail eller downloade den som PDF. Du kan altså hurtig sende gratis fakturaer

Det er slut med besværlige Word og Excel fakturaer.

Du behøver ikke tænke på, hvor mange fakturaer du sender. Fakturaskabelonen er gratis - uanset hvor mange fakturaer du sender.

Nem og hurtig elektronisk faktura

Når du sender en elektronisk faktura med fakturaskabelonen, kan du opleve en bid af Billys univers. Fakturering er en af de centrale funktioner i Billy. Derfor skal det være nemt og hurtigt. Prøv fakturaskabelonen og vurdér selv, hvor let du kan sende en online faktura i Billy.

Når du sender en faktura til dig selv, kan du opleve hvordan fakturaen ser ud for dine kunder.

Fakturakrav til dine regninger

Fakturaskabelonen overholder automatisk alle lovkrav til fakturering. Du kan hurtigt sende en elektronisk faktura uden at bekymre dig om de mange fakturakrav.

Det eneste du skal, er, at udfylde skabelonen med relevante informationer. Når du har udfyldt fakturaskabelonen, er alle fakturakrav nemlig overholdt. Du får en faktura som er klar til bogføringen, når der skal styr på regnskabet.

Kender du fakturakravene?

Selv om det hele er opsat automatisk i fakturaskabelonen, så får du alligevel en tjekliste over minimumskravene til en faktura:

Fakturadato, fakturanummer, sælgers oplysninger, købers oplysninger, beskrivelse af varer og mængde, leveringsdato (hvis den ikke er den samme som fakturadato), moms og valuta.

Brug Billy Basic helt gratis

Hvis du ønsker mere af den funktionalitet, du har oplevet med fakturaskabelonen, så kan du bruge Billy Basic helt gratis.

Med Billy Basic får du alle de basale bogføringsværktøjer, så du let kan lave dit regnskab.

Du kan vinke farvel en en masse tastearbejde. Billy træder hurtigt i pedalerne, når det kommer til automatisering og integrationer. Derfor kan du spare meget tid. Tid du kan bruge på at drive din virksomhed.

Vi gør det nemt for dig at holde styr på regnskabet.

Faktureringsmodulet i Billy giver endnu flere muligheder end dem du kan teste i fakturaskabelonen. Du kan for eksempel: designe dine fakturaer, får overblik over sendte/ betalte/ ubetalte fakturaer, flere betalingsmetoder, vedhæfte en fil med fakturaen m.m.