Registrér en acontobetaling

Oliver Storm Pallesen

16. marts 2017

Et aconto-beløb er et fastsat beløb, man betaler som en forskudsbetaling med henblik på en senere, endelig afregning. Beløbet er altså et cirka beløb, der betales ud fra en gennemsnitlig beregning for eksempelvis et års forbrug.

Her guider jeg dig skridt for skridt til, hvordan du registrerer en aconto-betaling fra en kunde.

Step 1

• Vælg Kontakter
  • Vælg den ønskede kontaktperson. I dette tilfælde vælger vi kunden "A Conto Kunde"
aconto-betaling kunde

Step 2

• Klik på Mere i højre hjørne
  • Vælg Kunde aconto
aconto-betaling kunde

Step 3

• Vælg Dato, og udfyld hvornår betalingen er registreret
  • Vælg Konto, og sæt kontoen til 5710 - Bank medmindre, at pengene skal indsættes på en anden konto
  • Vælg Beløb, og indtast aconto-beløbet
  • Udfyld evt. Beskrivelse
  • Klik Godkend, og aconto-betaling fra den pågældende kunde er oprettet
aconto-betaling kunde

Step 4

• Under Regnskab > Transaktioner kan du se transaktionen for aconto-betalingen.
aconto-betaling kunde

Hvis du har spørgsmål til aconto-betalinger, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.