Find 'Balancen' i Billy's Billing

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Trine Bentkjaer

1. februar 2014

Det er sjældent, man ønsker at trække balancene ud, men når man gør, er det typisk i forbindelse med årsregnskabet. Balancen giver dig et overblik over virksomhedens aktiver (altså virksomhedens værdier) og passiver (virksomhedens gæld).

• Klik på Regnskab til venstre i menuen
  • Vælg Balance
Balancen
  • Vælg det regnskabsår, du gerne vil have vist balancen for.
  • Derefter kan du downloade balancen ved at klikke på Download i øverste højre hjørne.
  • Du kan downloade balancen som PDF, CSV eller Excel-fil ved at klikke på Download knappen oppe i højre hjørne.
Balancen