Find Balancen i Billy

Læsetid:1 minut

Det er sjældent, man ønsker at trække balancene ud, men når man gør, er det typisk i forbindelse med årsregnskabet. Balancen giver dig et overblik over virksomhedens aktiver (altså virksomhedens værdier) og passiver (virksomhedens gæld).

• Klik på Rapporter til venstre i menuen.
  • Vælg Balance.
  • Vælg det regnskabsår, du gerne vil have vist balancen for.
  • Derefter kan du downloade balancen ved at klikke på Ekport i øverste højre hjørne.

Du kan downloade balancen som PDF, CSV eller Excel-fil ved at klikke på Eksport knappen oppe i højre hjørne.