Lav en intern overførsel mellem forskellige konti

Oliver Storm Pallesen

16. februar 2014

I Billy er det nemt at registrere overførelse af penge mellem interne konti.

Opret transaktion

• Vælg Regnskab
  • Vælg Transaktioner
Overførelse
  • Vælg Ny transaktion
  • Vælg Bankoverførsel
Overførelse
  • Vælg en dato, samt et beløb, der skal overføres.
  • Under Overført fra skal du vælge en konto, hvor beløbet skal overføres fra.
  • Under Overført til skal du vælge kontoen, beløbet skal overføres til.
  • Angiv en Beskrivelse
  • Når du har klikket på Godkend har du bogført din penge overførsel.
Overførelse

Se her hvordan du håndterer en indbetaling på kontantbeholdnings kontoen.