Sådan sætter du kontooplysninger på dine fakturaer

Dato:18. oktober 2022
Læsetid:1 minut

Når du laver en faktura, skal du angive hvordan betaling kan finde sted. Det kan være du tillader at man betaler via mobilepay, kontant eller med bankoverførsel.

Hvis du tillader at man betaler via en bankoverførsel, skal du have angivet dine bankoplysninger, således at kunden ved hvor pengene skal gå hen. Når du laver en faktura, kan du også vælge hvilke betalingsmetoder der skal være tilgængelig på den pågældende faktura.

Vi viser her hvordan man indsætter sine bankoplysninger så de vil fremgå på fakturaen.

Sådan indsætter du bankoplysninger på fakturaen

For at få dine bankoplysninger oplyst på din faktura, skal du indtaste oplysningerne i din bankkonto i Billy.

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Regnskab
  • Vælg Rediger kontoplan
  • Find din bankkonto på listen. Typisk vil det være konto 5710.
  • Hold musen over kontoen og klik på det lille Ret-tegn
  • Rul ned til dine bankoplysninger
  • Udfyld valuta og banknavn
  • Angiv registreringsnummer og kontonummer
  • Skriv evt. SWIFT og IBAN
  • Klik Gem konto

Dine betalingsoplysninger vil nu blive vist på dine fakturaer

Hvis du gerne vil have andre betalingsmetoder på din faktura, kan du læse vores guide på hvordan du opretter betalingsmetoder i Billy. Her kan du blandt andet læse om hvordan du tilføjer Stripe, Paylike eller FI-indbetalinger. Hvis du benytter Mobilepay, kan du også læse vores guide om integrationen Mobilepay.