MobilePay integration - Billy Regnskabsprogram

Nicolai Hofsø

23. august 2018

Integrationen mellem MobilePay og Billy gør det muligt for dine kunder at betale dine fakturaer med et swipe. Det betyder, at du kan opkræve dine kunder direkte med MobilePay og få betalingen bogført automatisk i dit regnskab.

For dine kunder betyder det, at når de modtager en faktura, kan de enten anmode om en MobilePay-betaling ved hjælp af deres computer eller logge ind i MobilePay-app’en og betale deres udestående.

Vær opmærksom på, at du skal oprette dig som erhvervskunde på MobilePay-portalen, før du kan sende fakturaer gennem MobilePay. Få mere information om integrationen her.

Hvis du allerede har en bruger, kan du sætte integrationen op på mindre end 5 minutter ved at følge denne trin-for-trin-guide.

Opsætning

For at sætte integrationen op, skal du først oprette MobilePay som betalingsmetode.

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Betalingsmetoder
  • Klik på Opret betalingsmetode
  • Vælg MobilePay-betaling som betalingsmetode
Opret MobilePay som betalingsmetode

Aktivér MobilePay Invoice som betalingsmetode.

Aktivér MobilePay

Inden du kan aktivere integrationen i Billy, skal du først ind og oprette en aftale i MobilePay.

Hvis du allerede har en aftale, skal du ind og aktivere den hos MobilePay.

• Tillad at Billy må kommunikere direkte med MobilePay ved at trykke på Ja, tillad
Opret MobilePay som aftale

Når du er godkendt hos MobilePay og har accepteret integrationen, skal du tilbage i Billy og rette i betalingsmetoden.

• Hold musen over MobilePay og tryk Ret
  • Vi anbefaler, at du vælger standard bankkonto
  • Hvis du vil have MobilePay som standard betalingsmetode, så skal du hakke af i Slået til som standard på nye fakturaer
MobilePay som standard betalingsmetode

Du kan også slå betalingsmetoden til direkte på fakturaen eller fjerne den igen under betalingsmetoder direkte på de nye fakturaer, som du opretter.

Slå betalingsmetode til

Du har nu sat integrationen op og er klar til at opkræve din kunde direkte via MobilePay.

MobilePay har en beløbsgrænse for betalinger på 10.000 kr. eller 500 euro. Det betyder, at totalbeløbet på din faktura ikke må overstige dette beløb, hvis du ønsker at benytte MobilePay som betalingsmetode.

Integrationen er sat op

Sådan ser det ud for dine kunder

Når din kunde modtager en faktura, vil betalingslinket fremgå på fakturaen og i kundeportalen.

Sådan virker det

Din kunde kan også trykke på Betal med MobilePay direkte på fakturaen.

Betal med MobilePay direkte på fakturaen

Din kunde kan derefter taste sit nummer direkte ind, hvis linket åbnes på computer.

Åbnes fakturaen på en smartphone, kan man trykke på linket og så vil MobilePay-app’en åbne direkte op og kunden kan derefter swipe sin betaling.

Tast dit nummer ind på fakturaen

Kunden har nu 5 minutter til at godkende betalingen.

Kunden har 5 minutter

Kunden trykker efterfølgende på Fortsæt.

Tryk fortsæt

Kunden swiper og fakturaen er nu betalt.

Fakturaen er nu betalt

Betalingen er godkendt og er automatisk bogført i Billy.

Betaling er godkendt

På billedet kan du se, at din faktura er afstemt.

Fakturaen er afstemt