Bankintegration til Nykredit

Nicolai Hofsø

6. juni 2019

Når du opsætter Billys Bankintegration bruger integrationen din mobil-adgang til din netbank for at tale sammen med banken. Det er derfor en forudsætning, at du har tilladt adgang til din netbank gennem mobil/tablet. Du behøver ikke at downloade Nykredit mobil-app, men blot tillade adgang.

Som regel får du en fire- til sekscifret sikkerhedskode fra din bank, som du kan bruge til at logge på din netbank gennem en mobil-enhed. Efterfølgende kan du sætte bankintegrationen op med få klik.

Læs mere om, hvordan du opsætter integrationen til Danske Bank nedenfor.

Enkeltmandsvirksomheder hvor private konti, og virksomhedens konti ligger samme sted.

• Inden du kan logge på MitNykredit Mobil- og tabletbank, skal du tilmelde dig via netbanken - MitNykredit.dk.
  • Det gør du via menuen "Profil", og vælg "Min Mobilbank".
  • Efter, at du har tilladt adgang, behøver du ikke hente appen, men du kan nu nemt benytte bankintegrationen.

Erhvervskonti