Bankintegration til Nykredit

Forfatter:Nicolai Hofsø
Dato:21. april 2023
Læsetid:1 minut

Når du opsætter Billys Bankintegration med Nykredit kræver opsætningen Mit-id. Det er derfor en forudsætning at have dit Mit-id klar. Efterfølgende kan du sætte bank integrationen op med få klik.

Læs mere om, hvordan du opsætter integrationen til Nykredit bank nedenfor.

Enkeltmandsvirksomheder hvor private konti, og virksomhedens konti ligger samme sted.

• Log på din Billy konto
  • Gå til bank
  • Klik herefter på afstemning
  • Tryk herefter bankforbindelser
  • Tryk derefter på den blå knap ‘’forbind bank’’
  • Vælg Nykredit som din Bank
  • Brug Mit-Id til at logge på via Nordic API - Gateway
  • Vælg derefter din bank konti
  • Derefter vil dine bank linjer blive overført til din Billy konto