Sådan opretter du en ny virksomhed

Forfatter:Hannibal Blytt
Dato:2. maj 2023
Læsetid:1 minut

Hvis du har flere virksomheder - og derfor flere regnskaber i Billy - kan du have adgang til dem alle sammen på en gang og med samme login.

Når du samler alle dine virksomheder under samme login, bliver det nemmere og mere overskueligt at arbejde med regnskaberne.

Sådan gør du.

Step 1

• Tryk på dit virksomhedsnavn nede i venstre hjørne
  • Klik på Mine virksomheder
  • Nu kan du se en ny bjælke i menuen til venstre

Step 2

• Vælg Opret virksomhed

Step 3

• Skriv dit CVR nr. eller vælg manuel indtastning

Du har nu oprettet din nye virksomhed, du kan skifte mellem dine virksomheder ved at klikke på navnet i venstre hjørne

Invitér revisor eller kollega til regnskabet

Du kan også invitere din revisor, bogholder eller kollega til regnskabet. Det kan du læse mere om her.

Har du spørgsmål til, er du altid velkommen til at kontakte os på billy@billy.dk60 24 60 24 eller skrive til os på chatten.