Sådan opretter du en ny virksomhed

Michael Boman Hvid2021-12-08
Tilbage til Kom godt i gang

Hvis du har flere virksomheder - og derfor flere regnskaber i Billy - kan du have adgang til dem alle sammen på en gang og med samme login.

Når du samler alle dine virksomheder under samme login, bliver det nemmere og mere overskueligt at arbejde med regnskaberne.

Sådan gør du.

Step 1

• Tryk på dit virksomhedsnavn nede i venstre hjørne

Step 2

• Klik på Mine virksomheder
  • Nu kan du se en ny bjælke i menuen til venstre

Step 3

• Vælg Ny virksomhed

Step 4

• Skriv virksomhedens navn, og vælg Danmark som land

Step 5

• Udfyld de 6 faner med oplysninger på din virksomhed
  • Du har nu oprettet en ny virksomhed i Billy.

Invitér revisor eller kollega til regnskabet

Du kan også invitere din revisor, bogholder eller kollega til regnskabet. Det kan du læse mere om her.

Har du spørgsmål til, er du altid velkommen til at kontakte os på billy@billy.dk60 24 60 24 eller skrive til os på chatten.