Sådan inviterer du en revisor eller kollega til dit regnskab

Ømer Akbas2021-11-16
Tilbage til Kom godt i gang

Det er nemt og hurtigt at give andre adgang til din virksomheds regnskab. Du kan fx invitere andre kollegaer eller din revisor ind i dit regnskab.

• Tryk på Indstillinger (tandhjulet).
  • Vælg Virksomhed øverst. Der er både Bruger og Virksomhed.
  • Vælg Brugere.
  • Angiv e-mail på den person, som du vil invitere til dit regnskab.
  • Dernæst skal du vælge Denne person er, hvor du kan vælge om det er din revisor/bogholder eller om det er din kollega, partner eller andet.
  • Vælg derefter Send invitation.
  • Nu modtager person en e-mail med din invitation.
  • Du har altid et overblik over, hvem der har adgang til dit regnskab. Du kan altid slette og redigere en bruger.
  • Når du giver en anden person adgang til dit regnskab, giver du kun adgang til det ene regnskab. Dette betyder at hvis du har flere virksomheder under din Billy profil, så får personen ikke adgang til alle dine virksomheder, men kun til den ene virksomhed.