Har du styr på disse 5 ting på din Billy-bruger?

Forfatter:Michael Boman Hvid
Dato:17. februar 2021
Læsetid:2 minutter

Her er 5 gode og konkrete råd når du opretter en bruger i Billy. Når du opretter dig i Billy så får du automatisk 30 dage gratis premium. Her kan du finde ud af om systemet er noget for dig samt teste det af.

1. - Flyt dine data over

Hvis du kommer fra et andet Regnskabsprogram, Excel eller andet, så skal dine data flyttes over til os. Vi kan hjælpe dig med at flytte følgende over til Billy:

• Kontoplan
  • Produkter
  • Kontakter i form af kunder og leverandører
  • Åbningsbalance (Saldobalance)

Du kan her finde vores supportartikel hvordan du nemt kan importere disse ting til dit regnskab. Hvis det skaber problemer så er du meget velkommen til at skrive til Billy@billy.dk, så kan vi uploade og oprette det for dig.

2. - Lær programmet at kende

Der er forskellige funktioner i systemet som man skal lære at kende. Du kan her se en gennemgang af hele programmet fra A til Z. Hertil er du selvfølgelig velkommen til at skrive på chat, mail eller ringe, hvis der er noget som skaber problemer. Vi har også en guide til det, som du kan læse her.

3. - Forbind dit regnskab med din bank

For at sikre at der sker det samme i Billy som der sker hos den virkelige bank, så vil vi anbefale at du forbinder din bank med regnskabet. Det betyder at du hele tiden sikre at du har bogført alle dine indtægter og udgifter. Vi har en guide lige her som viser hvordan du gør.

4. - Sæt dine regnskabsindstillinger

En vigtig indstilling når man starter en ny bruger hos Billy er at sætte sine regnskabsindstillinger korrekt.

De vigtigste ting du skal udfylde her er følgende:

• Hvornår slutter dit regnskabsår? Her skal du vælge December hvis du følger kalenderåret. Hvis du er i tvivl om dette, så kan du se det på CVR.dk.
  • Hvornår startede dit første regnskabsår? Dette er hvornår du fik dit CVR nummer. Hvis du er i tvivl om dette, så kan du se det på CVR.dk.
  • Hvor ofte skal du indberette moms? Dette kan du se på Skats hjemmeside. Hvis du er momsfritaget, så er det underordnet hvad du vælger, da det ikke har påvirkning på regnskabet.

5. - Vælg dit abonnement

Når man opretter en ny Billy bruger så får man automatisk 30 dage gratis Premium. I den periode kan man teste systemet af samt finde ud af hvilket abonnement der passer bedst til ens behov. Hvis du er i tvivl om hvilket abonnement der passer bedst, så kan du her nemt se forskellen på vores Basic, Pro og Premium version. På samme link kan du også se vores priser og de forskellige funktioner.