Sådan udfylder du regningskladder

Frederik Damgaard Kornvig2021-11-15
Tilbage til Regninger

Det er ikke altid, at man har tid til at færdiggøre tingene. Det er derfor muligt at gemme dine regninger som kladder, så du senere hen kan vende tilbage til dem.

• Når du er i gang med en regning, og vil gemme den som kladde, skal du blot klikke på Gem og afslut i øverste højre hjørne.
  • Når du vil vende tilbage til dine regningskladder, gør du følgende:
  • Vælg Udgifter .
  • Vælg Bilag klar i alt blive bogført.

• Den ældste regningskladde vil blive vist, når du er færdig med denne, vil den næste komme frem, osv.
  • Når du har udfyldt regningen, klikker du på Godkend og afslut.
  • Sådan bliver du ved indtil alle regningskladder er færdiggjort.

Klik her for at se hvordan du annullerer eller retter en regning.