Få en enkel tilbudsskabelon

Med Billy Premium får du en brugervenlig tilbudsskabelon, som indeholder alt det, et tilbud bør indeholde. Konverter enkelt tilbuddet til en faktura, når arbejdet er udført, og tilpas det til netop din virksomhed med eget logo og design.

Kom i gang allerede i dag, og opret en tilbudsskabelon på 5 min.

Billys tilbudsmodul kan:

  • checkmarkHutigt og enkelt oprette et tilbud
  • checkmarkSende tilbuddet til kunde via mail eller pdf
  • checkmarkAcceptere tilbuddet direkte i browseren
  • checkmarkKonvertere tilbuddet til faktura
  • checkmarkOprette kunder, kontakter og produkter
  • checkmarkGive rabat i procent eller kroner og øre
  • checkmarkTilføje eget logo og design og vælge valuta

Tilbudsskabelon fra Billy

Med Billys tilbudsmodul kan du på to minutter oprette og sende tilbud til potientielle kunder med en brugervenlig og enkel tilbudsskabelon. Kunderne kan godkende og underskrive tilbuddet direkte i browseren, hvorefter du får tilsendt en mail med en besked om, at kunden har underskrevet dit tilbud. Når du har sendt varen afsted eller udført arbejdet, kan du med et enkelt klik konvertere tilbuddet til en faktura, som nu er klar til at blive sendt afsted til kunden.

Hvad skal et tilbud indeholde?

Inden for visse brancher findes der regler og standarder for, hvordan et tilbud skal udarbejdes, og hvad det skal indeholde. Sådan er det for eksempel inden for bygge- og anlægssektoren. Når der ses bort fra disse regler og standarder, er der ingen formelle krav til udarbejdelse af tilbud og tilbudsskabeloner. Normalt vil et tilbud indeholde oplysninger som f.eks. en beskrivelse af opgaven, og perioden hvori tilbuddet er gældende.

Billy Premium er meget mere end bare tilbud

Med Billy Premium kan du meget mere end bare at oprette og sende tilbud. Billy Premium er et komplet regnskabsprogram med en lang række funktioner, som kan hjælpe dig med at bevare det økonomiske overblik over din virksomhed. Med Billy Premium kan du afregne moms med få klik, holde styr på indtægter og udgifter, oprette tilbud og fakturaer, integrere til en lang række webshops og betalingsløsninger og meget mere. Se alle funktioner her.

Prøv gratis nu

Med Billy får du support 7 dage om ugen

Som Billy-kunde kan du altid få hjælp fra supporten, som har åbent alle ugens dage. Vi ved godt, at mange mindre erhvervsdrivede har travlt med andre opgaver i dagtimerne, og netop derfor sidder Billys supportere klar til at svare på dine spørgsmål, udenfor den normale arbejdstid. Du kan få hjælp hver aften til klokken 23. Supporten har åbent alle dage fra 8 til 23. Som Billy-bruger kan du kontakte os på billy@billy.dk, anvende chatten, eller ringe på 6024 6024.

Få en gratis konto nu