Dem, som tør satse stort, vinder stort

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

09. januar 2015

Jeg tør godt at lægge hænderne på kogepladen, så regnskab kan blive endnu lettere for dig og andre selvstændige, som bruger Billy. Ligesom brugerne af Billy altid skal vide, at de får mere end bare regnskab, når de er kunder i min forretning.

I 2014 har jeg således givet bøger væk til aktive brugere for over 1.000.000 kr. – helt gratis, fordi jeg gerne vil hjælpe, hvor jeg kan og kan finde ekstra tid oven i min travle hverdag. Jeg opfordrer ikke til rygklap, men jeg vil blot understrege, at jeg kæmper min sag for at gøre dig til en bedre selvstændig, der har styr på både økonomien og din virksomhed. Jeg brænder for mine brugere, og selvom ting nogle gange tager længere tid, end man lige forventer, så kæmper jeg videre.

Jeg vil kæmpe videre i 2015, hvor vi i Billy samtidig kommer til at bruge endnu flere penge på både udviklere, hjælpecenter og markedsføring.

Billy er mere end regnskab

Vi har fra start haft sloganet ”Danmarks letteste regnskabsprogram”, men i 2015 vil vi mere. Vi har nu ressourcer til at få tilføjet de sidste funktioner og atter udvikle helt nye ting. Vi er som altid meget taknemmelige for den opbakning, som I brugere har givet os, og lover jer, at det belønner sig at være en del af den succes, som Billy er.

Folk forbinder også Billy med andet end let regnskab, for i 2014 lancerede vi Billy Bogklub med hundredevis af gode råd til selvstændige i form af guides og bøger, ligesom vi også gratis hjælper selvstændige med at finde revisorer via RevisorRating. Et værktøj, hvormed vi finder den bedste revisor til dig.

En af de første ting, som understreger, at vi er mere end bare et regnskabsprogram, er vores Hjælpecenter, hvor du fortsat kan forvente en høj service alle ugens 7 dage på både mail, chat og telefon. Denne service er gratis for vores Premium-kunder, mens vores Billy Basic-brugere skal tilkøbe den fulde support-pakke for 95 kr om måneden, hvis de ønsker support på andre platforme end mail. Fra på mandag og resten af januar har vi forlængede åbningstider fra 9 til 21 alle ugens 7 dage. Det betyder, at du kan få hjælp hurtigere end noget andet sted på nettet.

Et ikke ubetydeligt tiltag

I næste uge offentliggør jeg et ikke ubetydeligt tiltag, som vil blive startskuddet for Billy og kan sammenlignes med en forsinket nytårsraket. Det vil sætte standarden for Billy i 2015 og give anledning til, at vi kan videreudvikle Billy i den retning, som vi hele tiden har planlagt.

Mere om det d. 12. januar – så hold øje med mit næste blogindlæg.

Mange hilsner

Toke Kruse