Festival for selvstændige 2019

Billy regnskabsprogram forfatter

Sebastian Strømberg

28. december 2017

Kom gratis til Festival for selvstændige d. 31. januar

Til Festival for selvstændige kan du suge viden til dig, og styrke din virksomhed og dit netværk. Når dørene åbner kl. 13 d. 31. januar, træder du ind til en dag fyldt med gode råd fra vores eksperter og networking i pauserne.

For mange selvstændige er succes båret af evnen til at lære lynhurtigt undervejs og at opbygge en hær af gode folk, som kan hjælpe én på vejen mod succes.

Netop derfor samler Billy, i samarbejde med Regnskabsskolen, DANA og Advodan, iværksættere og selvstændige til en gratis netværksdag med gode råd fra eksperter og mulighed for networking i pauserne. Målet er, at hjælpe dig til at styrke og optimere din virksomhed.

Sug viden til dig og styrk din virksomhed

Vores eksperter har udvalgt hvert deres emne, som bygger på netop deres viden og erfaring - viden du kan suge til dig.

Anette Sand, Regnskabsskolen: Første ekspert på scenen er Anette Sand fra Regnskabsskolen. Hun kan gøre dig klogere på, hvordan du styrer dine debitorer, og hvad du skal gøre, hvis du har svært ved at få betalingerne ind. Du får blandt andet tips til, hvordan du kan vurdere dine kunders betalingsevne ved at se i deres regnskab.

Du får også mulighed for at stille konkrete spørgsmål til din egen bogføring. Og hvis du er en af dem, som synes bogføringen kan blive uoverskuelig, så fortvivl ej. Anette kan nemlig levere gode råd til, hvordan du gør bogføringen nemmere.

Advodan, Susanne Ladbo Quedens: Susanne hjælper dig til, hvordan du kan opnå bedre likviditet i din virksomhed. Når du har penge til gode, så er der nogle juridiske rammer - Hvad kan du gøre? Og hvad må du gøre? Og hvad må du ikke gøre? Alt det svarer Susanne på i sit oplæg.

Står du med andre juridiske spørgsmål om for eksempel ansættelse, kunde- og leverandørsamarbejder, markedsføring eller indgåelse af kontrakter, så kan du stille dine juridiske spørgsmål til Susanne.

DANA, Charlotte Nielsen: DANA vil præsentere dig for den nyeste dagpengereform for selvstændige, som trådte i kraft den 1. oktober 2018. Som selvstændig er det økonomiske sikkerhedsnet noget, som kan gøre, at du kan sove roligt om natten. Derfor er det godt at vide, præcis hvordan reglerne er strikket sammen. Og det hjælper Charlotte dig med, når hun blandt andet gennemgår reglerne for fritidsbeskæftigelse, bibeskæftigelse og betingelserne for at få dagpenge.

DANA står også klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan blandt andet få svar på, hvordan en a-kasse kan styrke din forretning.

Billy Regnskabsprogram, Toke Kruse: Dagen afsluttes med Toke Kruses indspark om, hvordan du kan bruge dine fejltrin som stepping stones til succes. Toke har erfaret gennem sine 15 års iværksætterliv, at læringskurven eksploderer, når du tør begå fejl. Begår du ingen fejl i din jagt på succes, så prøver du ikke nok. Nysgerrig? Find ud af om du prøver nok, når Toke løfter sløret for sine fejl og erfaringer.

Du kan selvfølgelig også få tips af både Toke og Billy Regnskabsprogram til, hvordan du kan optimere driften af din virksomhed.

Bestil en gratis billet

Hvis du har besluttet dig for at komme til Festival for selvstændige og suge viden til dig, så mangler du bare at bestille din gratis billet.

Dagens program

13.00 Dørene åbner

13.15 Velkomst ved Frederiksbergs borgmester, Jørgen Glenthøj

13.30 Regnskabsskolen v. Anette Sand

14.45 Advodan v. Susanne Ladbo Quedens

16.00 DANA v. Charlotte Nielsen

17.15 Billy v. Toke Kruse

Læs mere om festivalen og programmet her.

Tid og sted

Torsdag d. 31/1 kl. 13-18

KU.BE Dirch Passers Allé 4 2000 Frederiksberg

Vi håber, at se dig til en dag fyldt med inspiration til din virksomheds vækst og udvikling.