Mød Billy til Festival for selvstændige

Anders Brasholt Ørbæk

3. oktober 2016

Mød Billy på Festival for selvstændige d. 10. november

Kom gratis til Festival for selvstændige d. 10. november fra 13.30 til 18.30, og styrk både din virksomhed og dit netværk.

Networking og optimering af driften af virksomheden er afgørende for iværksættere og selvstændige. Vi ved det. Vi har selv været der.

Derfor samler vi d. 10 november danske iværksættere og selvstændige til Festival for selvstændige sammen med DANA, Regnskabsskolen og Advodan. Her kan du networke med potentielle samarbejdspartnere, få gode råd fra eksperter og inspiration til din virksomheds succes.

Inspiration, motivation og gode råd ad libitum

Mød blandt andet Toke Kruse, Billys stifter. Toke holder et foredrag om, hvordan du starter og driver en succesfuld virksomhed med afsæt i hans egne erfaringer fra både Danmark og USA. Og du kan selvfølgelig få tips til, hvordan du udnytter Billy optimalt, så du slipper for tidskrævende bogføring- og administrationsarbejde.

DANA står klar til at give dig svar på, hvordan en a-kasse kan styrke din forretning, og i løbet af dagen indtager DANA scenen til en paneldebat. Her kan du, som har været modig nok til at slippe en fast stilling og er startet for dig selv, få debatteret dine udfordringer. Derudover får du 10 konkrete råd med hjem, som du kan bruge direkte i din virksomhed.

På Regnskabsskolens stand kan du stille konkrete spørgsmål til din egen bogføring, og har du fx et bilag, du ikke kan finde ud af, så tag det med. Du kan også få gode råd til, hvordan du organiserer dit regnskabsarbejde på en overskuelig måde og finde ud af, hvad Regnskabsskolens kurser kan gøre for at lette din bogføring. Anette Sand fra Regnskabsskolen vil pitche ind med et bud på, hvordan det vil gå din virksomhed i 2017 og give tips til skattemæssige fradrag.

Endelig står Advodan klar til at svare på alle dine juridiske spørgsmål om din virksomhed. Du kan blandt andet spørge om ansættelse, kunde- og leverandørsamarbejder, markedsføring og indgåelse af kontrakter. Advodan holder et oplæg om, hvordan du som selvstændig bedst kan sikre din virksomhed, dig selv og din familie.

Hent gratis billet

Det er gratis at deltage i Festival for selvstændige, men kræver billet.

Hent din gratis billet her.

Dagens program

  • Kl. 13.45 Succesfuld som iværksætter - Toke Kruse, Billy
  • Kl. 14.45 Sådan går det din virksomhed i 2017 - Anette Sand, Regnskabsskolen
  • Kl. 15.45 Q&A med DANA panelet - Få svar som selvstændig
  • Kl. 16.45 Sådan sikrer du din virksomhed og familie - Thomas Christensen, Advodan
  • Kl. 17.45 Succesfuld som iværksætter - Toke Kruse, Billy

Tid og sted

Den. 10. november 2016
Kl. 13.30-18.30
Biblioteket Rentemestervej
Rentemestervej 76
2400 København NV