Kundeinterview: Mød Lars Juhl fra Visionmaker

Dato:15. november 2022
Læsetid:4 minutter

Mød Lars Juhl som driver sin virksomhed Visionmaker, der hjælper store såvel som små virksomheder med at opnå deres mål. Hvad end om det er indenfor marketing, PR eller måske noget sparring om at udvide virksomhedens produkter til udlandet. 

Hvorfor bruger man en konsulent?

Mange virksomheder gør brug af en konsulent på et eller andet tidspunkt i deres levetid. Typisk bruger man en konsulent som har et fokus såsom udvidelse til andre markeder, nye produkter, lovgivning, viden om specifikke brancher eller måske generel virksomhedsdrift. 

Vi har spurgt Lars Juhl, som arbejder som konsulent i sin egen virksomhed Visionmaker, om hvorfor man skal bruge en konsulent. Han svarer hertil: “Man skal overveje at kontakte en konsulent, hvis man har brug for et positivt, unbiased og åbent blik på ens forretning. Jeg vil næsten sige ‘et kærligt blik’”

Lars Juhl fortsætter: “Passionerede virksomheder drives tit af individer, som har et speciale, men der kan være områder, de ikke har nogen erfaring med. Her kan virksomheder have gavn af en generalist som mig - en schweizerkniv.”. Så selvom man højst sandsynligt kender sin virksomhed bedst, kan det være godt at bruge et par friske øjne engang imellem. 

Hvad kan Visionmaker tilbyde din virksomhed?

Lars Juhl startede Visionmaker for omkring 10 år siden under et andet navn, men for at tydeliggøre virksomhedens kernekompetencer, skiftede han navnet til Visionmaker. Visionmaker udfører konsulentarbejde og kan hjælpe med flere forskellige aspekter såsom crowdfunding, marketing eller udvikling af brand eller virksomhed. 

Visionmaker forsøger ikke kun at hjælpe dig med at løse din problemstilling, men forsøger også at lære dig at stå på egne ben. På den måde sikrer du dig viden, som du kan bruge i fremtiden til det næste projekt. 

Så hvis du går med en drøm om at udvide din forretning, har et projekt du har brug for hjælp til eller på anden måde ønsker sparring om din virksomhed, kan Visionmaker hjælpe dig videre med processen. 

Er det ikke dyrt at hyre en konsulent?

Der findes mange professionelle konsulenter på markedet som er villige til at hjælpe dig og din virksomhed - for den rigtige pris. Desværre har mange små virksomheder ikke har råd til at betale en konsulent en stor sum penge for et par timers arbejde.

Det er her, hvor Visionmaker forsøger at skille sig ud. Udover at være passioneret i at hjælpe små og store virksomheder videre med deres ideer eller projekter, vil Visionmaker ikke koste en formue.

De små kunder har ofte små budgetter, og så kan en konsulent som mig være løsningen. Det behøver ikke koste en formue. Jeg er ikke den slags konsulent, som skriver en gigantisk faktura for et par timers arbejde. Jeg vil langt hellere arbejde intensivt med kunden henover 4-8 uger, da det giver mere værdi for begge parter”, forklarer Lars Juhl.

Hvordan hjælper Billy dig i dit arbejde?

Vi hos Billy elsker når vores kunder er tilfredse med vores produkt. Visionmaker har været kunde hos Billy i snart 10 år, og er glad for programmet. 

Noget af det bedste, når man driver virksomhed, er at skrive en faktura for veludført arbejde. Jeg har brugt Billys fakturamodul i 10 år og har aldrig haft en fejl”, siger Lars Juhl. 

Lars Juhl fortsætter med at fremhæve fakturamodulets mange gode egenskaber: “Fakturaen sendes direkte fra systemet og man bliver klart gjort opmærksom på, at den er registreret som afsendt. Når betalingen er faldet, klikker man bare ind og registrerer det. Systemet kan også håndtere fakturaer i fremmed valuta, hvilket er super vigtigt for mig.

Derudover bruger Visionmaker også vores mobilapp, som hjælper med at uploade og registrere bilag når man er på farten. Alt man skal gøre er at tage et billede af kvitteringen og så bliver den uploadet til skyen og er klar til at blive bogført. 

Og vi får lige de sidste venlige ord med fra Visionmaker: “Det letter mit arbejde i det daglige, at der kun er et sted, hvor det hele er samlet. Undertiden har jeg brug for at skrive med chat-supporten, som altid går langt for at hjælpe med eventuelle problemer.”. 

Du kan læse mere om Visionmaker på deres hjemmeside. 

  • Tap Media: Kundeinterview med grafisk designer
  • Brug af ekstern sælger i din virksomhed
  • Fra lineær leder til selvstændig terapeut