Månedens bruger: November 2012 - Billy Regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

30. november 2012

Christopher Krogh er kåret som månedens bruger. Og det er der flere grunde til! Ikke mindst fordi han med sin reklamevirksomhed Kroghs Design er i fuld gang med at udvide til udlandet. Han får vores dybeste respekt for dette!

Kan du kort præsentere din virksomhed?
Jeg har startet min egen virksomhed, som hedder Kroghs Design. Vi arbejder med at levere online løsninger for vores kunder i form af hjemmesider, logoer, visitkort, facebook-sider mv.

Til dagligt skaber vi de online forretningsprofiler, som vores kunder ønsker. Som reklamevirksomhed har vi en bred vifte af produkter, som henvender sig til både store og små virksomheder.

Hvorfor valgte du Billy?
Vi har testet et hav af økonomisystemer, og vi valgte Billy – uden tøven. Systemet er super nemt at arbejde i, og det tager ingen tid at få styr på ens regnskab. Desuden er designet super lækkert, hvilket gør det en del sjovere at bogføre.

Os “reklamefolk” kan god lide,når programmer er lækre, og det synes vi bestemt, at Billy’s Billing er!

Det har været vigtigt for os, at regnskabssystemet er så let, som det er, så vi kan fokusere på vores kunder og på at skabe mere salg i stedet for at bruge alle vores ressourcer på administrativt bøvl. Når vi bogfører, tager det typisk 2-10 min. pr dag. Med andre ord går det meget stærkt.

Hvilke udfordringer står du på nuværende tidspunkt overfor?
Vi er på nuværende tidspunkt i gang med at åbne afdelinger i udlandet, og det kræver rigtig meget tid. Det har derfor været vigtigt for os, at vores økonomisystem kunne håndtere forskellige valuta, og dette kan Billy’s Billing også!

Vores udlandsprojekter starter i det nye år, og vi glæder os derfor til at bruge endnu mere tid i samarbejde med Billy.

Hvis du kender en, som skal tages i betragtning til “Månedens bruger”, kan du skrive til Anso på annsophie@billysbilling.com.