Bag om Billy: Mød vores kommunikationschef Christine

Billy regnskabsprogram forfatter

Stine Jensen

25. august 2017

Så er det blevet tid til at møde vores kommunikationschef Christine.

Christine er 27 år og er en dem, der har været længst tid i Billy. Hun har nemlig været på sin post i 3,5 år. Rollen som kommunikationschef spænder bredt. Christine står både for den visuelle og tekstmæssige kommunikation på en lang række kanaler.

På kontoret er Christine desuden kendt som hende med de bedste højttalere. Det har resulteret i, at hun er vores DJ, når fredagsbaren åbner fredag eftermiddag. Den første sang er med garanti ”Lose Yourself To Dance”. Herefter kan alle byde ind med musikønsker, dog ved vi, at Christine altid på en eller anden måde får sneget Thomas Helmig på playlisten.

Uden for kontorets fire vægge kan man finde Christine med fingeren på byens puls. Det er især musikarrangementer som hitter. Inden for hjemmets fire vægge kan man ofte finde Christine med en støvsuger i den ene hånd og en støvekost i den anden. Hun elsker simpelthen at gøre rent, fordi det er en god måde at koble fra på. Flere på kontoret har da også tilbudt, at hun kan komme hjem til dem og gøre rent.

Hun har også en svaghed for burgere. Christine undgår helst at lave mad, og når hendes kæreste ikke er hjemme, bliver der altid bestilt burgere. Det skal helst være fra Tommi’s Burger Joint i Kødbyen eller en cheeseburger fra McDonald’s.

Hvordan endte du med at arbejde i Billy?

”Det begyndte med, at jeg ledte efter et regnskabsprogram. På det tidspunkt havde jeg min egen virksomhed. Jeg faldt så over Billy. Billy var lidt mere interessant end de traditionelle regnskabsprogrammer. Og regnskab virkede meget lettere, efter jeg begyndte at bruge Billy.

Jeg kunne rigtig godt lide idéen om at hjælpe selvstændige med noget af det allermest besværlige ved at være selvstændig. Det er nemlig regnskab. Så i forbindelse med studiet søgte jeg en praktikplads hos Billy, og den fik jeg. Efter 2,5 måned blev jeg ansat, og jeg har været her lige siden. Det var tilbage i starten af 2014, så jeg er en af dem, der har været længst tid i Billy. ”

Hvad er det seneste væddemål, du har indgået?

”Jeg havde et væddemål med Jonas, vores direktør. Han troede ikke, at jeg kunne holde en meget sart lys jakke ren på Roskilde Festival. Så vi væddede om 10 cheeseburgere fra McDonald’s.

Da jeg kom tilbage på kontoret mandag morgen, havde jeg det overhovedet ikke godt. Men jakken var stadig ren. Så Jonas måtte en tur på McDonald’s og hente 10 cheeseburgere til mig. Han hentede dem allerede om formiddagen sammen med en hel menu med sodavand og pomfritter. Det havde jeg ikke regnet med, men det var den perfekte timing, for jeg havde rigtig meget brug for det.”

Hvilke serier er et must see?

”Det er Game of Thrones! Det ved jeg godt, at alle siger, men der er også noget om det. Det er en sindssyg fed serie.

Hver mandag når Game of Thrones udkommer, så står jeg en time tidligere op for at se det nye afsnit med min kæreste. Så jeg har altid set det, inden jeg kommer på arbejde. Det er bare must see, men der er mange gode serier. Man skal også nævne ’House of Cards’ og ’Mr. Robot’.”

Hvordan er dit forhold til Nutella?

”Jeg har et rigtig godt forhold til Nutella. Min kæreste købte engang en spand med 5 kg. Nutella til mig. Den blev jeg ret glad for. Det er også lidt svært for mig, at der står et glas Nutella i køkkenskabet her på kontoret. Hvis jeg først starter, kan jeg nemlig ikke stoppe igen. Jeg prøver ikke at gøre det til en hverdagsting at spise Nutella. Men det lykkes ikke altid så godt.

Og en Nutella-mad skal selvfølgelig laves på en bestemt måde. Det skal være på franskbrød, og så vil jeg lige understrege, at man ikke putter smør under Nutella. Eller det gør jeg ikke. Det skal heller ikke være et tyndt lag. Det skal være 4 mm. Det er lidt for meget med en halv centimeter, men 4 mm er perfekt. Ej, det må bare ikke være et tyndt skrabet lag.”

Fire hurtige

Hvis du kunne vælge et sommernummer:
”Thomas Helmig med 'Jeg tager imod'.”

Hvis du kunne vælge et dyr, du vil adoptere:
”En hund, selvfølgelig en mops.”

Hvis du kunne vælge et halloween-kostume:
”Den gyldne dame som dem på Tuborgs Guldøl.”

Hvis du kunne vælge et dansemove:
”Knipse med fingrene.”

Næste gang

Næste interview kommer ud om 14 dage, hvor du kan møde Johan, der er vores Partner Administrator.

Og fik du ikke læst det seneste interview med Anders, kan du gøre det  her.