Bag om Billy: Mød rådgiver-Casper

Billy regnskabsprogram forfatter

Stine Jensen

16. juni 2017

I dag kan du møde Casper, som er en af vores rådgivere.

Casper har snart været her i halvandet år, så måske du har haft ham i røret eller chattet med ham.

I Billy håber vi, at Casper er til at bage. Han har nemlig lovet halvandetårs-kage til Billy-teamet. Vi ved dog med sikkerhed, at man altid kan finde Casper med et stort smil på læben.

I bagagen har Casper desuden en professionel sportskarriere inden for karate. Den kan du læse meget mere om længere nede i interviewet.

Hvad er sjovt ved dit job i Billy?

”Jeg kan godt lide variationen i jobbet. Der er stor forskel på, hvad jeg hjælper kunderne med. Det kan være nogle helt basale ting eller nogle mere komplekse udfordringer.

Jeg kan især godt lide, når jeg har hjulpet kunden med noget, der er mere udfordrende end normalt. Der bliver kunderne super glade, fordi det kan tage lang tid at finde ud af på egen hånd. Men vi kan svare på det forholdsvis hurtigt.

Det gør mig også i godt humør, når kunderne fortæller, at de er glade for vores service og vores program.

Og så er der selvfølgelig firmafesterne og teamdagene i Billy, som altid er rigtig gode.”

Hvad skal der ske efter studierne?

”Jeg ved ikke præcist, hvad jeg gerne vil arbejde med. Jeg har en bachelor i erhvervsøkonomi og tager en kandidat i regnskab og finansiering, så der er mange muligheder inden for økonomi med min uddannelse.

Jeg har lige skrevet om køb og salg af virksomheder i min bacheloropgave. Det kunne være fedt at arbejde med på konsulentbasis. Men der er hård konkurrence inden for området, så måske må jeg gå en anden vej. Det kunne for eksempel være noget med investeringer.

Hvis de planer ryger, så bliver jeg iværksætter, og så får Toke Kruse et kald.”

Hvilket motto lever du efter?

”Jeg har fået tatoveret ’Find a purpose in life and fight for it’. Det forsøger jeg at leve efter. Min tidligere karriere på karatelandsholdet er et godt eksempel på det.

Fra jeg var 14 år til, jeg var 18 år, var jeg på karatelandsholdet. Vi var til stævner næsten hver uge og trænede ca. 6 gange om ugen. Vi tog til EM, de nordiske mesterskaber og de danske mesterskaber.

De store stævner i udlandet, EM og de nordiske mesterskaber var nogle vilde oplevelser. Det var sjovt, når der stod super mange tilskuere og heppede.

De nordiske mesterskaber gik bedst. Dem har jeg vundet og fået flere podieplaceringer ved. Første gang jeg var med til EM, var som 14-årig. Jeg var ikke så erfaren på det tidspunkt, og derfor det gik mindre godt. Men anden gang var jeg mere erfaren og fik en 7. plads. Jeg kæmpede mod nogle vilde modstandere, så jeg er godt tilfreds. Det var bare rigtig fedt at være med til.”

Hvad er det værste kæledyr, du har haft?

”Jeg har ikke haft særlig mange kæledyr. Kun én hund. Men det værste kæledyr, man kan have, må være en kat. De er lumske, og så har de nogle ubehagelige klør. Man ved ikke, hvor man har dem. Tit ligner de nogle, som vil gøre noget ikke særlig sjovt ved en. Det fungerer ikke særlig godt som kæledyr, hvis du spørger mig. Men alle har jo hver deres smag.

Det må til gengæld være lækkert at have en guldfisk. De husker kun i to sekunder, og så er det dét.”

Hvis du var med i en tv-serie, hvilken karakter ville du så være?

”Uh, den er svær.

Det skulle være én fra Vikings eller Game of Thrones. I Game of Thrones skal man huske, at der er mange, som bliver slået ihjel. Så jeg går med Vikings. Jeg kan mærke, der er lidt viking gemt i mig. Det skulle selvfølgelig være Ragnar Lothbrok. Men kun de første sæsoner, hvor han ikke er bindegal.”

Næste gang

Næste interview kommer ud om 14 dage, hvor du kan møde Thomas, der arbejder i udviklingsafdelingen.

Og fik du ikke læst forrige interview med vores dirketør Jonas, kan du gøre det her.