Nye integrationer til dit regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Anders Brasholt

24. august 2016

Vi arbejder hele tiden på at gøre Billy endnu bedre, og vi har brugt sommeren på at udvikle en lang række nye integrationer og funktioner, som gør livet lettere for dig og din virksomhed. I dette blogindlæg har vi samlet dem i et overblik.

Med integrationen til Stripe kan du let modtage online kortbetaling på dine fakturaer. Når du sender en faktura via Billy med Stripe som betalingsmetode, modtager kunden et betalingslink via mail. Det bliver med andre ord væsentligt nemmere for dine kunder at betale.

Du finder integrationen her.

Modtag kortbetaling med Billy og iZettle. Sammen med IEX har vi udviklet en integration til iZettle. Med integrationen bliver din daglige omsætning automatisk overført til dit regnskab i Billy, og du kan nemt bogføre din omsætning med kun ét klik.

Kom i gang med Billy og iZettle her.

I starten af august lancerede vi Billy Lagermodul. Med lagermodulet får du overblik over dit lager, og du kan nemt se, hvilke varer du har på lager, hvor mange styks du har af hver vare samt lagerets værdi. Lagermodulet tæller også automatisk dine salg og indkøb via fakturaer.

Har du brug for mere avanceret lagerstyring, så taler Billy også sammen med lagerstyringssystemet Thetis Pack. Med integrationen kommer dine salgsordrer, indkøbsordrer, varestamdata og justeringer direkte over i dit lagermodul i Billy.

Du finder lagermodulet og Thetis Pack i vores App Store.

Som noget nyt kan du nu nemt og hurtigt oprette og tilbyde dine kunder forskellige betalingsmetoder, når du sender dem en faktura. Vælg mellem online kortbetaling, bankoverførsel, check, kontakt eller anden betaling.

Læs mere, og kom i gang med de nye betalingsmetoder her.

Med integrationen til Smartday Time er det blevet endnu lettere at registrere dit timeforbrug. Du kan nemt registrere dine timer via af din smartphone, mens du er på farten. Og timerne bliver automatisk overført til dit regnskab, så du kan bogføre dem med kun ét klik.

Kom i gang med Billy og Smartday Time her.

Med integrationen mellem Billy og Apacta kan du registrere dine timer, få overblik over dit materialeforbrug og fotodokumentere dit arbejde. Alt sammen på mobilen. Bagefter kan du fakturere dine kunder via Billy.

Læs mere, og kom i gang med Billy og Apacta her.

Nu kan du også integrere din webshop med Billy, hvis du bruger Hikashop. Med integrationen fra 2App bliver fakturaer fra din webshop automatisk overført til dit regnskab som fakturakladder. Så kan du nemt og hurtigt bogføre dine ordrer direkte i Billy.

Integrationen til Hikashop du finder her.

Virtuemart er en anden ny integration til dig med webshop fra 2App. Nu taler Billy og Virtuemart taler sammen, så ordrer i din webshop automatisk bliver overført til dit regnskab i Billy som fakturakladder. Dermed kan du let bogføre direkte i dit regnskab.

Du finder integrationen i vores App Store.

Salecto er en webshopløsning, der gør din webshop så funktionel som mulig. Salecto er baseret på Magento, og med integrationen til Salecto bliver omsætningen fra din webshop automatisk bogført i Billy. Integrationen er udviklet af Storebuddy.

Du finder integrationen her.

Vi har nu endnu en integration til dig, der bruger Prestashop til din webshop. Integrationen fra 2App overfører automatisk fakturaer fra din webshop til Billy som fakturakladder, hvorfra du nemt og hurtigt kan bogføre dem.

Find integrationen i vores App Store.

Sammen med IEX har vi også udviklet endnu en integration til Magento-webshops. Integrationen gør, at dine ordrer i webshoppen bliver overført til dit regnskab. Du slipper for unødigt tastearbejde, og kan nemt bogfører ordrer diretke i dit regnskab.

Find integrationen her.

Det er muligt at integrere din webshop med dit regnskab med vores nye integration til WooCommerce udviklet af 2App. Integrationen overfører automatisk dine ordrer fra din webshop til Billy som fakturakladder. Og du kan hurtigt, simpelt og nemt bogføre dine ordrer.

Du finder integrationen her.