Regnskabsprogrammet der teknologisk set, er længst fremme

Billy regnskabsprogram forfatter

Jonas Midtgaard

01. september 2015

Billy har stærkt og stabilt API, der er åbent for alle. Det gør det nemt at oprette adgangsnøgler, så man let kan integrere Billy med andre softwareprogrammer. Det gør det ikke kun nemt at integrere med eksisterende softwareløsninger du bruger i din hverdag, men det baner også vejen for helt nye løsninger og funktioner, der gør din hverdag endnu lettere.

I dagens avis af Berlingske, kan du læse, at det nu er muligt for Billys brugere at modtage online kortbetaling fra deres kunder. Det betyder at det nu er slut med at vente på at dine kunder bankoverfører. I stedet behøver de kun at indtaste deres kortoplysninger, når de åbner din faktura.

Med vores nye løsning behøver du ikke indgå en betalingsaftale med Nets. Det kan nu lade sig gøre fordi vi har indgået en aftale med Paylike, som stiller langt færre likviditetskrav til selvstændige.

I modsætning til Nets, som kræver forudbetalt depositum og har en lang godkendelsesperiode – op til 7 uger, så vil du kunne gå i gang med at modtage betaling med det samme, og vil blive godkendt inden for et par døgn.

I 2013 tog Billy en svær strategisk beslutning, som ville tage os 2 år ud af vores vækst, men som ville sikre, at vi er dem der har udviklet det stærkeste og bedste regnskabsprogram.

Vores åbne API har nu gjort det muligt for en lang række udbydere af webshop-, POS-løsninger og andre relevante samarbejdspartere, at integrere deres software med Billy, så du får automatiseret en stor del af dit arbejde. I Billy Appstore kan du se alle de integrationer og funktioner, som gør det endnu lettere for dig at drive virksomhed.

Jonas Midtgaard Adm. direktør, Billy