Upload bilag fra din smartphone

Billy regnskabsprogram forfatter

Christian Johnsen

20. november 2014

I Billy er det muligt at uploade bilag fra sin smartphone. Det er en kæmpe fordel, især hvis man ofte er på farten og vil sikre sig, at alle bilag bliver gemt et sikkert sted. Reglen hedder sig, at man skal gemme sine bilag i minimum 5 år. Selvom det er muligt at uploade sine bilag til Billy, anbefaler vi stadig, at man også gemmer dem i en fysisk mappe. På den måde har man en backup i tilfælde af, at noget uforudset skulle ske.

Kom i gang med Billy's app.

For at komme i gang med Billy's app, skal du downloade den til din smartphone. Alt afhængigt af, hvilken type smartphone, du har, kan du hente den på Google Play eller i App Store.

Når programmet er hentet til din smartphone, skal du logge ind med samme email og kode, du bruger, når du logger ind på din computer.

Find rundt i interfacet

Det er få ting, man endnu kan i interfacet, men det er vigtigt, at man har styr på, hvad de forskellige ting gør, således billederne ryger det rigtige sted hen.

  1. Hvis du allerede har taget et billede af dit bilag, kan du vælge at klikke øverst til højre for at tilgå dit fotoalbum på din smartphone.
  2. Hvis du vil tage et billede direkte i programmet, skal du klikke her. Kameraet vil automatisk blive slået til.
  3. Hvis du har flere virksomheder oprettet i Billy, kan du klikke her. Dine øvrige virksomheder vil blive vist og du kan herefter vælge hvilken virksomhed, der skal modtage billedet.
  4. Gør det samme som punkt 2. Det er blot en genvej.

Når billedet er taget/valgt, vil det automatisk blive uploadet til din Billy-konto. Du kan nu se billedet, når du logger ind på din computer.

Hvor finder jeg billedet på min konto?

Det billede, du lige har uploadet fra din smartphone, kan du finde to steder på din konto.

  • Du kan tilgå billederne ved at klikke på Billy-logoet øverst i venstre hjørne for derefter at scrolle ned til du støder på 'Regninger'.
  • Du kan tilgå billederne ved at klikke på 'Regninger' i menuen til venstre.

Når du klikker på 'Udfyld regningskladder', vil du få mulighed for at oprette regninger for samtlige billeder, du har uploadet. Det vil altså sige, at det er en god idé, at tage billeder af alle sine bilag på én gang, således man kan masseoprette regningerne i programmet.

Brug for yderligere hjælp?

Hvis du har brug for yderligere hjælp og/eller forklaring til brugen af appen, så skriv endelig til christian@billysbilling.com